Μιχάτι: “Γρήγορος και τεχνίτης”

Η συνεργασία του Τζιανλούκα Ζαβαρίζε με τη Β’ ομάδα της Μπόχουμ κράτησε περίπου δύο χρόνια. Ο 24χρονος Καναδός που τώρα δοκιμάζεται από τον Ηρακλή δεν …

Ηρακλής


Η συνεργασία του Τζιανλούκα Ζαβαρίζε με τη Β’ ομάδα της Μπόχουμ κράτησε περίπου δύο χρόνια. Ο 24χρονος Καναδός που τώρα δοκιμάζεται από τον Ηρακλή δεν μπόρεσε να κάνει το άλμα προς την πρώτη ομάδα, κατάφερε όμως να μπει σε πρώτη σειρά επιλογών για την εθνική ομάδα της χώρας του, παίζοντας μάλιστα στο τέλος του προηγούμενο Μαϊου, το πρώτο του παιχνίδι με την εθνική Καναδά, μια φιλική αναμέτρηση με τη Βενεζουέλα.


Ο Ζαβαρίζε μπαίνει τώρα στο μικροσκόπιο του Γιόζεφ Μπουμπένκο που θα είναι αυτός βεβαίως που θα αποφασίσει αν θα μπορέσει να έχει μια θέση στο ρόστερ του Ηρακλή.


Κάνοντας μια βόλτα στο διαδίκτυο και αναζητώντας πράγματα για τον Ζαβαρίζε, εντοπίστηκε μια δήλωση του Νίκο Μιχάτι που είναι ο προπονητής στη Β’ ομάδα της Μπόχουμ, ένας άνθρωπος που δούλεψε αρκετά μαζί με τον παίκτη.


Τον Ιανουάριο του 2008 λοιπόν, ο Μιχάτι λέει μεταξύ άλλων, για τον Καναδό ότι… «είναι ένα ακατέργαστο διαμάντι. Γρήγορος, δυνατός και τεχνίτης».


Τώρα, δύο χρόνια μετά, το θέμα είναι –όπως είναι λογικό- το τι θα πει ο Γιόζεφ Μπουμπένκο για τον παίκτη.   

Σχετικά Άρθρα

Ν. Παπαδόπουλος: “Εγώ είμαι εδώ για τον Ηρακλή, εφόσον…” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top