Επιστολή του ΤΑΚ στον Ερασιτέχνη για τη νέα ΚΑΕ

Η επιτροπή του μπασκετικού Ηρακλή συνεδρίασε σήμερα (2/7) και απέστειλε επιστολή προς τον ΓΣ με την οποία του γνωστοποιεί την απόφασή της να μπει μπροστά …

Ηρακλής

Η επιτροπή του μπασκετικού Ηρακλή συνεδρίασε σήμερα (2/7) και απέστειλε επιστολή προς τον ΓΣ με την οποία του γνωστοποιεί την απόφασή της να μπει μπροστά στη νέα ΚΑΕ Ηρακλής που θα δημιουργηθεί.

Τα πέντε μέλη του ΤΑΚ, μαζί με άλλους τόσους φίλους της ομάδας που στηρίζουν την προσπάθεια, δηλώνουν προς τον Ερασιτέχνη ότι θα είναι οι πρώτοι που θα στελεχώσουν την εταιρεία, με στόχο να προσελκύσουν τους ανθρώπους που θα χρηματοδοτήσουν και θα ενισχύσουν και με την παρουσία τους το νέο εγχείρημα.

Ζητούν όμως, τη δέσμευση του Ερασιτέχνη ότι θα καλύψει το φετινό άνοιγμα του ΤΑΚ, ώστε να μην προκύψουν νέοι «σκόπελοι» στην προσπάθεια και ζητούν την απάντηση μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Ο προβληματισμός για το φετινό άνοιγμα, που είναι λίγο πάνω από 150.000 ευρώ είναι πρόδηλος, από τη στιγμή που εκκρεμεί ήδη μία προσφυγή, αυτού του Σπύρου Κέκελη και παράλληλα κι άλλοι αθλητές σκέφτονται να προσφύγουν δικαστικώς ώστε να λάβουν τα χρήματα που τους οφείλοντα.

Σχετικά Άρθρα

Σούλερ: “Ευγνωμονώ τον Ηρακλή – Μου επέτρεψε να χαρώ το μπάσκετ”

Μπάσκετ

Μανώλογλου: “Με συστηματική δουλειά αποφύγαμε τους βαρείς τραυματισμούς”

Μπάσκετ

Back to Top