Αυτοί τον έσωσαν, αυτοί θα τον απογειώσουν

Με τον τιτάνιο αγώνας τους, κράτησαν ζωντανό τον Ηρακλή. Με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας, μπορούν να τον απογειώσουν. Αυτό είναι το νέο μεγάλο στοίχημα των …

Ηρακλής

Με τον τιτάνιο αγώνας τους, κράτησαν ζωντανό τον Ηρακλή. Με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας, μπορούν να τον απογειώσουν. Αυτό είναι το νέο μεγάλο στοίχημα των κυανόλευκων οπαδών. Μπορεί η περίοδος να μην είναι ευνοϊκή, λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, ωστόσο είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι οι φίλοι της ομάδας θα βρουν τον τρόπο να σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια για την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού Ηρακλή.


Μετά από εντυπωσιακό ξεκίνημα του Μαΐου, παρατηρήθηκε μία –άκρως δικαιολογημένη- στασιμότητα, λόγω του γνωστού προβλήματος με την αδειοδότηση. Ελάχιστα ήταν τα διαρκείας που διατέθηκαν τον Ιούνιο, με αποτέλεσμα να είναι ελάχιστα και τα χρήματα που συγκέντρωσε η ΠΑΕ σε αυτό το διάστημα.


Το τελευταίο 48ωρο παρατηρείται μία αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος από τους φίλους της ομάδας. Αρκετοί είναι αυτοί που περνούν καθημερινά από το Κατσάνειο και τη Μίκρα και αγοράζουν το εισιτήριο της νέας περιόδου, στηρίζοντας ταυτόχρονα την προσπάθεια που γίνεται σε όλα τα επίπεδα για τα σταθεί και πάλι στα πόδια του ο Ηρακλής.


Είναι ξεκάθαρο ότι σε αυτό τον πόλεμο που ξεκίνησε στα τέλη Μαΐου, η ομάδα έχει ένα και μοναδικό σύμμαχο. Τον κόσμο της. Και η έμπρακτη στήριξή του, είναι εξίσου απαραίτητη, με αυτή που επέδειξε με τις ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ κινητοποιήσεις του στους δρόμους ολόκληρης της Ελλάδος.


Στην επίσημη πρώτη της Δευτέρας, όπου αναμένεται να σταθεί στο Καυτανζόγλειο η πρώτη μεγάλη γιορτή της νέας περιόδου, θα υπάρχουν αρκετά σταντ, από τα οποία ο κόσμος θα μπορεί να προμηθευτεί την κάρτα διαρκείας της νέας περιόδου.


 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top