«Να ανακτήσουμε την παλιά μας αίγλη»

Ο άνθρωπος που δημιούργησε την πιο επιτυχημένη ομάδα της Βορείου Ελλάδος την τελευταία 20ετία, επέστρεψε. Ο Αλέκος Λεώνης παρουσιάστηκε επίσημα μαζί με τους συνεργάτες του …

Ηρακλής


Ο άνθρωπος που δημιούργησε την πιο επιτυχημένη ομάδα της Βορείου Ελλάδος την τελευταία 20ετία, επέστρεψε. Ο Αλέκος Λεώνης παρουσιάστηκε επίσημα μαζί με τους συνεργάτες του στην αίθουσα των τροπαίων στο Κατσάνειο.


“Να ευχαριστήσω τον Ηρακλή που συμφώνησε να επιστρέψω και πάλι στην ομάδα. Όλοι γνωρίζουμε ότι έχουμε δύσκολη αποστολή, ενώ σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι διανύουμε δύσκολη οικονομική περίοδο. Είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε σκληρά για να ανακτήσουμε την παλιά μας αίγλη και να έρθουν στον σύλλογο οι μεγάλες επιτυχίες. Χτίζουμε την ομάδα της επόμενης δεκαετίας. Φυσικά πριν από χρόνια όταν ξεκινήσαμε την μεγάλη προσπάθεια τα πράγματα ήταν πιο εύκολα. Τώρα όλα έχουν διαφοροποιηθεί και σαφώς είναι πιο δύσκολα. Χρειάζεται οργάνωση και συσπείρωση. Αν υπάρξουν αυτά τα δύο στοιχεία, τότε θεωρώ ότι θα καταφέρουμε τους στόχους μας που είναι να βγούμε στην Ευρώπη. Ευτυχώς θα έχουμε στη διάθεσή μας και πολλά παιδιά από τις μικρότερες κατηγορίες τα οποία είναι ταλέντα και μπορούν να βοηθήσουν. Η ομάδα δεν θα σταθεί σε πρόσωπα, αλλά σε νέα φιλοσοφία. Οι παίκτες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Δεν θα πρέπει να σκέφτονται μόνο το οικονομικό. Αν γίνει κάτι τέτοιο τότε δεν θα έχουν θέση στην ομάδα. Όσο για τις επικείμενες μεταγραφές ακόμη δεν μπήκαμε στη διαδικασία να μιλήσουμε με ονόματα. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει και όταν πρέπει. Το σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσουμε να λύσουμε όλα τα μεταγραφικά μας θέματα το συντομότερο ώστε να ξεκινήσουμε προετοιμασία με προϋποθέσεις”.


Για την περίπτωση εμπλοκής στα διοικητικά του ΤΑΚ της εταιρίας GM, υποστήριξε: “Φυσικά και θα είναι ότι καλύτερο να προκύψει μία τέτοια συνεργασία. Εμείς όμως ξεκινάμε, χωρίς να ποντάρουμε στην παρουσία της συγκεκριμένης εταιρίας”.

Ο συνεργάτης του Αλέκου Λεώνη, Δημήτρης Βαλσαμίδης, ανέφερε: “Το σίγουρο είναι ότι όλοι μας θα καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια για να πετύχουμε τους στόχους μας. Όλοι μας γνωρίζουμε ότι έχουμε δύσκολη αποστολή, όμως στο τέλος θα τα καταφέρουμε”.

Ο Φρέντι Μπρουκς που αναλαμβάνει το πόστο του βοηθού προπονητή, τόνισε: “Αν θα υπάρξει αγαστή συνεργασία όλων των τμημάτων, τότε θα πάμε πολύ καλά και θα πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας”.

Ο Κωνσταντίνος Γωγάκος, δήλωσε: “Η ομάδα μας πέρασε δύσκολες στιγμές το προηγούμενο διάστημα στο ποδόσφαιρο, αλλά στο τέλος δικαιωθήκαμε. Τώρα μένει να σηκώσουμε τα μανίκια μας και να πιάσουμε δουλειά. Με την πρόσληψη του Αλέκου Λεώνη ουσιαστικά αποκτούμε ένα όραμα. Ο Ηρακλής σήμερα έχει το καλύτερο προπονητικό τιμ στην Ελλάδα και όλα δείχνουν ότι θα πρωταγωνιστήσουμε σε αυτή την δύσκολη περίοδο. Χρειάζεται όμως η βοήθεια όλων των φίλων. Κανείς δεν περισσεύει. Ο Ηρακλής στο βόλεϊ θέλει γήπεδο και αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να λυθεί άμεσα”.

Ο πρόεδρος του ΤΑΠ, Γιώργος Μανωλόπουλος, επισήμανε: “με τον Αλέκο Λεώνη κάναμε πολλά ξεκινήματα. Και αυτή την φορά θα ξεκινήσουμε για να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας. Οι καιροί είναι δύσκολοι, όμως κύριο μέλημά μας είναι να φτιάξουμε μια πολύ καλή ομάδα”.


Βαγγέλης Μπερμπέρογλου: «Είναι σαν να μην είχαν φύγει από τον Ηρακλή. Εύχομαι όλα να πάνε καλά. Το προπονητικό τιμ θα κάνει αυτό που ξέρει να κάνει. Ο Ηρακλής κάνει προγραμματισμό για τα επόμενα τουλάχιστον δύο χρόνια. Ξεκινάμε να δημιουργήσουμε τον Ηρακλή της νέας δεκαετίας. Έχουμε το καλύτερο προπονητικό τιμ. Μπαίνουν σιγά σιγά και τα δικά μας παιδιά στο ανδρικό τμήμα. Υποσχέσεις δεν υπάρχουν, αλλά δουλειά».


 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top