«Επέλεξα τον Ηρακλή για τους φανταστικούς φιλάθλους»

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής παρουσίασε τον Γίρι Κρέιτσι. Ο 24χρονος Τσέχος αμυντικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας και στις πρώτες του δηλώσεις αποκάλυψε ότι ένας …

Ηρακλής

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής παρουσίασε τον Γίρι Κρέιτσι. Ο 24χρονος Τσέχος αμυντικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας και στις πρώτες του δηλώσεις αποκάλυψε ότι ένας από τους βασικούς λόγους που επέλεξε τον Ηρακλή, ήταν ο κόσμος του!


«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι μέλος του Ηρακλή. Είχα πολλές προτάσεις. Από Ξάνθη, Γιάμπλονετς, Σλάβια Πράγας. Επέλεξα όμως τον Ηρακλή για τους φανταστικούς φιλάθλους και για το γεγονός ότι έσωσε τόσες φορές την ομάδα. Σπουδαίο ρόλο έπαιξε η παρουσία του Μπουμπένκο. Μιλάμε την ίδια γλώσσα και μπορώ να καταλαβαίνω ότι μου λέει. Θα ξεκινήσω μαθήματα ελληνικής γλώσσας. Έχω προμηθευτεί βιβλία από την Τσεχία με το ελληνικό λεξιλόγιο. Έμαθα ήδη κάποιες λέξεις. Η Θεσσαλονίκη είναι πολύ ωραία πόλη», ανέφερε αρχικά ο Κρέιτσι και στη συνέχεια υποστήριξε ότι… «Θέλω να βελτιωθώ μέσα από τον Ηρακλή και να κληθώ στην εθνική της πατρίδας μου. Μπορώ να παίξω σε όλες τις θέσεις της άμυνας. Η καλύτερη θέση για μένα, είναι του δεξιού μπακ. Είμαι δυνατός, θαρραλέος, με καλή φυσική κατάσταση και παίζω με καρδιά. Μίλησα με τον Ζμπόντσακ. Μου είπε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα. Μου είπε ότι πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα. Γι’ αυτό αποφάσισα να έρθω. Γνωρίζω ότι ο Ηρακλής διαθέτει τεράστια ιστορία. Είναι η πιο παλιά ομάδα στην Ελλάδα».


Τον Τσέχο παρουσίασαν οι Δημήτρης Δημητρίου και Αλέξης Κεσόπουλος. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ανέφερε ότι… «Μετά τη μεγάλη περιπέτεια, το βάρος πέφτει στην αγωνιστική στελέχωση, πάντα με βάση τις επιθυμίες του προπονητικού επιτελείου. Με χαρά παρουσιάζουμε τον Γίρι Κρέιτσι, ένα ποδοσφαιριστή με καλό βιογραφικό, που πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει. Ένα θερμό καλωσόρισες στον Γίρι», ενώ ο υπεύθυνος επί των οικονομικών, δήλωσε: «Η περιπέτεια μας ταλαιπώρησε, αλλά δεν μας γονάτισε. Καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τον Ηρακλή».

Σχετικά Άρθρα

Εκτός συναγωνισμού και με διαφορετική φιλοσοφία

Ποδόσφαιρο

Back to Top