Για δοκιμή ο Ζαβαρίζε

Από το μικροσκόπιο του Γιόζεφ Μπουμπένκο περνάει ο Καναδοιταλός, Τζιανλούκα Ζαβαρίζε. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής γεννημένος στο Πάρναμπι (Καναδάς) αγωνίζεται στα αριστερά είτε ως μπακ, είτε …

Ηρακλής

Από το μικροσκόπιο του Γιόζεφ Μπουμπένκο περνάει ο Καναδοιταλός, Τζιανλούκα Ζαβαρίζε. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής γεννημένος στο Πάρναμπι (Καναδάς) αγωνίζεται στα αριστερά είτε ως μπακ, είτε ως χαφ και εφόσον πείσει τον Σλοβάκο προπονητή και τους συνεργάτες του, τότε θα αποκτηθεί αυτομάτως.

Όσον αφορά το βιογραφικό του, ο νεαρός άσος τα δύο τελευταία χρόνια έπαιζε στη δεύτερη ομάδα της Μπόχουμ, έχοντας 31 συμμετοχές, χωρίς να σημειώσει κάποιο τέρμα, ενώ πιο πριν πέρασε από τις ιταλικές Μοντεμπιελούνα (13 συμ./ 4 γκολ) και Μπελούνο (9 συμ./1 γκολ).

Επίσης, στις 29 Μαΐου πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Καναδά στη φιλική αναμέτρηση με την Βενεζουέλα, η οποία έληξε ισόπαλη με 1-1 και χαρακτηριστικό είναι πως αγωνίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Τέλος, πέντε μέρες νωρίτερα βρισκόταν στην αποστολή στο φιλικό παιχνίδι με την Αργεντινή, όμως δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.      

Σχετικά Άρθρα

Παπαβραμίδης: “Κάποιοι θέλουν να αφανίσουν για πάντα τον Ηρακλή”

Ποδόσφαιρο

Πολύ κοντά στο… “ήλθον, είδον και απήλθον” ο Παπαβραμίδης…

Ποδόσφαιρο

Back to Top