«Αλέκο, καλωσήλθες στην οικογένειά σου»

Με αφορμή την επιστροφή του Αλέκου Λεώνη στον κυανόλευκο πάγκο, η Λέσχη Φίλων Βόλλευ Ηρακλή, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η Λέσχη Φίλων Βόλλευ ΗΡΑΚΛΗ καλωσορίζει και …

Ηρακλής

Με αφορμή την επιστροφή του Αλέκου Λεώνη στον κυανόλευκο πάγκο, η Λέσχη Φίλων Βόλλευ Ηρακλή, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Λέσχη Φίλων Βόλλευ ΗΡΑΚΛΗ καλωσορίζει και πάλι στην οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ μας τον προπονητή του οποίου το όνομα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ομάδα μας, τον προπονητή των τίτλων, τον Αλέκο Λεώνη. Με πίστη τόσο στις ικανότητές του ως προπονητή όσο και ως άνθρωπο, είμαστε σίγουροι ότι θα μπουν και πάλι οι βάσεις για τη δημιουργία μιας μεγάλης ομάδας που στόχο θα έχει μόνο την κατάκτηση του υψηλότερου βάθρου τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Αγαπητέ Αλέκο, καλωσήλθες στην οικογένειά σου. Τα τρία χρόνια για εσένα χωρίς ΗΡΑΚΛΗ και για τον ΗΡΑΚΛΗ χωρίς Αλέκο Λεώνη ήταν αρκετά. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Η Λ.Φ.Β.Η. θα σταθεί αρωγός τόσο σε σένα όσο και στη διοίκηση σε οτιδήποτε της ζητηθεί. Επίσης θα θέλαμε να τονίσουμε την ιδιαίτερη ικανοποίησή μας και τη μεγάλη μας χαρά που ένας μεγάλος άνθρωπος και αθλητής σαν το Φρέντυ Μπρουκς θα είναι μαζί μας σε αυτήν τη νέα προσπάθεια. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΗΡΑΚΛΗ».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top