Υπέγραψε και παρουσιάζεται (1/7, 15.00) ο Κρέιτσι

Παίκτης του Ηρακλή μέχρι το καλοκαίρι του 2012 θα είναι ο Γιίρι Κρέιτσι, μιας και υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας. «Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του …

Ηρακλής

Παίκτης του Ηρακλή μέχρι το καλοκαίρι του 2012 θα είναι ο Γιίρι Κρέιτσι, μιας και υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας. «Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου Τσέχου αμυντικού, Jiri Krejci, ο οποίος θα είναι παίκτης της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι του 2012. Η επίσημη παρουσίαση του ποδοσφαιριστή θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 01/07, στις 15:00, στην αίθουσα Τύπου των Εγκαταστάσεων της ΠΑΕ στην Μίκρα», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.


Η ώρα παρουσίασης του άλλαξε κατά μία ώρα, καθώς στις 13.30 θα προηγηθεί αυτή του Αλέκου Λεώνη στο Κατσάνειο. Κάτι που σεβάστηκαν απόλυτα στην ΠΑΕ. Ακόμα ένα δείγμα για το ότι ο Ηρακλής είναι ενιαίος.


Ο 24χρονος Τσέχος αμυντικός που συμμετέχει ήδη στις προπονήσεις, πέρασε το πρωί από γιατρούς και εργομετρικά και οι εξετάσεις ήταν πολύ καλές. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει και κεντρικός αμυντικός και δεξιός μπακ. Ο Μπουμπένκο το γνωρίζει καλά και για αυτό τον έχει στα σχέδιά του για δύο ρόλους.

Σχετικά Άρθρα

Αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου του Εμανουέλ Περόνε

Ποδόσφαιρο

Back to Top