Σύσκεψη για τη νέα ΚΑΕ

Από τη στιγμή που έκλεισε το ζήτημα με την ΠΑΕ, θα τρέξουν και τα ζητήματα που όπλο αυτό το διάστημα παρέμεναν αδρανή. Ένα από αυτά …

Ηρακλής

Από τη στιγμή που έκλεισε το ζήτημα με την ΠΑΕ, θα τρέξουν και τα ζητήματα που όπλο αυτό το διάστημα παρέμεναν αδρανή. Ένα από αυτά είναι της νέα ΚΑΕ που θα πρέπει να συσταθεί. Η προεργασία έχει γίνει από τα μέλη του ΤΑΚ και σήμερα αναμένεται να συζητηθεί σε συνάντηση που θα διεξαχθεί ανάμεσα στη νομική υπηρεσία και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Κωνσταντίνο Γωγάκο. Σε αυτό θα τεθεί επί τάπητος το ζήτημα που θα πρέπει να κλείσει άμεσα. Εκτός από τα μέλη που θα μπουν μπροστάρηδες απαιτούνται και 240.000 ως αρχικό κεφάλαιο.

Βασικό ζήτημα είναι και η τακτοποίηση του ανοίγματος που έχει μείνει από τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Ήδη, η πίεση από την πλευρά των παικτών στους οποίους το ΤΑΚ Ηρακλής χρωστά, αυξάνεται με πλέον χαρακτηριστική περίπτωση αυτή του Σπύρου Κέκελη, με τον οποίο πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή μέχρι τις 14 Ιουλίου, ημέρα που θα συζητηθεί εκ νέου η προσφυγή που έχει καταθέσει ζητώντας συνολικά 75.000 ευρώ (τα φετινά και 50 χιλιάδες το συμβόλαιο της επόμενης σεζόν).

Σχετικά Άρθρα

Σούλερ: “Ευγνωμονώ τον Ηρακλή – Μου επέτρεψε να χαρώ το μπάσκετ”

Μπάσκετ

Μανώλογλου: “Με συστηματική δουλειά αποφύγαμε τους βαρείς τραυματισμούς”

Μπάσκετ

Back to Top