«Ντόχερτι, αρχηγός στο γήπεδο»

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος γνωρίζει πολύ καλά τον Γκάρι Ντόχερτι. Εδώ και χρόνια ο Ελληνας τερματοφύλακας παίζει στη Μεγάλη Βρετανία και μάλιστα όπως είπε στην BLUEARENA, …

Ηρακλής

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος γνωρίζει πολύ καλά τον Γκάρι Ντόχερτι. Εδώ και χρόνια ο Ελληνας τερματοφύλακας παίζει στη Μεγάλη Βρετανία και μάλιστα όπως είπε στην BLUEARENA, έπαιξε αντίπαλός του και με την Κόβεντρι και με τη Σουόνσι και με την Κάρντιφ.

Ο Κωνσταντόπουλος περιγράφει τον παίκτη ως εξής: «Είναι ένας παίκτης με πολλή μεγάλη εμπειρία. Εχει συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ και αυτό είναι πολύ σημαντικό», λέει και προσθέτει: «Είναι αρχηγός στο γήπεδο, φωνάζει στους συμπαίκτες του και τους κατευθύνει. Το γεγονός ότι παίζει στην άμυνα του επιτρέπει να βλέπει την ομάδα από πίσω και αυτό τον βοηθά στο να κατευθύνει την ομάδα».

Λέει ακόμη ότι… «ίσως στα μειονεκτήματά του να είναι το ότι δεν είναι και τόσο γρήγορος, με την εμπειρία του όμως καταφέρνει να παίρνει τις σωστές θέσεις. Στα χαρακτηριστικά του είναι ότι προωθείται συχνά στις στημένες φάσεις και έχει πετύχει γκολ έτσι».   

Σχετικά Άρθρα

Back to Top