Μαγνητική ο Πιλότο

Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε (30/6) ο Νούνο Πιλότο ώστε να εκτιμηθεί η κατάσταση στο γόνατό του μιας και είχε πάθει επανακάκωση πριν τη διακοπή του …

Ηρακλής

Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε (30/6) ο Νούνο Πιλότο ώστε να εκτιμηθεί η κατάσταση στο γόνατό του μιας και είχε πάθει επανακάκωση πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος. Αναμένονται τα αποτελέσματα. Παράλληλα, έχουν αρχίσει οι εργομετρικές εξετάσεις των παικτών, οι οποίοι περνούν τη σχετική ελεγκτική διαδικασία σε γκρουπ.


Σε αυτό το πρώιμο στάδιο της προετοιμασίας το πρόγραμμα είναι πρωινό καθώς μέχρι και το Σάββατο (3/07), η ομάδα θα προπονείται στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα στις 08:30. Το πρόγραμμα (30/6) περιελάμβανε τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης χωρίς μπάλα.


 


Στο μεταξύ, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής, ο ορθοπαιδικός, Κώστας Μανώλογλου αναλαμβάνει καθήκοντα ιατρού ομάδας. Ο Μπάμπης Λαζαρίδης συνεχίζει την πολυετή συνεργασία με την ομάδα, από τον ρόλο του επιβλέποντος του ιατρικού επιτελείου. Ο 39χρονος, Κώστας Μανώλογλου αποφοίτησε από την ιατρική σχολή του Δ.Π.Θ. (1997). Ειδικεύτηκε στην ορθοπαιδική στο 424 Γ.Σ.Ν.Ε και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Μετεκπαιδεύτηκε στις Αθλητικές κακώσεις στο Hospital for special surgery στη Νέα Υόρκη. Ασχολήθηκε επαγγελματικά με το μπάσκετ, ως αθλητής του ΗΡΑΚΛΗ και του ΒΑΟ. Ηταν γιατρός στην ομάδα Νέων της ΠΑΕ από το 2008.


Το ιατρικό επιτελείο της πρώτης ομάδας διαμορφώνεται πλέον ως εξής: Επιβλέπων: κ. Μπάμπης Λαζαρίδης, Ιατρός Ομάδας: κ. Κώστας Μανώλογλου, Φυσιοθεραπευτές: κ.κ. Πέτρος Γκαζάς και Κώστας Τσιολακίδης, Μασέρ: κ. Θωμάς Νίκου.

Σχετικά Άρθρα

Ντροπή για την ΕΠΣΜ, το να μην βραβευτεί η πρωταθλήτρια Κ19 του Ηρακλή!

Ποδόσφαιρο

Γεράνης: “Ο Ηρακλής θα επιστρέψει εκεί, όπου ανήκει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top