Λεώνης, η επιστροφή

Μετά από τρία περίπου χρόνια απουσίας, ο Αλέκος Λεώνης επιστρέφει στον πάγκο του Ηρακλή. Ο προπονητής που συνέδεσε το όνομα του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες …

Ηρακλής

Μετά από τρία περίπου χρόνια απουσίας, ο Αλέκος Λεώνης επιστρέφει στον πάγκο του Ηρακλή. Ο προπονητής που συνέδεσε το όνομα του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των κυανόλευκων, δηλώνει και πάλι «παρών», με σκοπό να επιδιώξει την αναγέννηση της ομάδας

Οι συζητήσεις μεταξύ του έμπειρου τεχνικού και των διοικούντων ολοκληρώθηκαν το πρωί της Τρίτης (29/7), όταν και έδωσαν τα χέρια για συνεργασία που αφορά τα επόμενα δύο χρόνια.

Μαζί με τον Λεώνη επιστρέφει και ο στενός του συνεργάτης Δημήτρης Βαλσαμίδης, ενώ ο Φρέντι Μπρουκς αναλαμβάνει καθήκοντα βοηθού προπονητή. Η επίσημη παρουσίαση τους από το ΤΑΠ αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (1/7) στο Κατσάνειο, ενώ ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες επαφές για τον σχεδιασμό της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το ΤΑΠ Ηρακλής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Αλέκο Λεώνη. Ο έμπειρος τεχνικός συμφώνησε με την κυανόλευκη διοίκηση για τα επόμενα δύο χρόνια».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top