Κανακούδης: «Υπάρχει επαφή με τον Ηρακλή»

Την ύπαρξη ενδιαφέροντος από την πλευρά του Ηρακλή, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο “Αθλητικό Metropolis” ο Πέτρος Κανακούδης. “Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει θέμα με τον …

Ηρακλής


Την ύπαρξη ενδιαφέροντος από την πλευρά του Ηρακλή, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο “Αθλητικό Metropolis” ο Πέτρος Κανακούδης.“Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει θέμα με τον Ηρακλή, αλλά δεν γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες, μιας και αυτές τις χειρίζεται ο εκπρόσωπος μου. Γνωρίζω βέβαια ότι υπάρχει επαφή με τον Ηρακλή”.


Στη συνέχεια γνωστοποίησε το λόγο που αποχώρησε από τον ΠΑΣ Γιάννινα: “Η αλήθεια είναι ότι άφησα ένα πολύ καλό συμβόλαιο, στο οποίο όμως δεν ήθελα να καθίσω, γιατί επιθυμώ να κυνηγήσω κάτι καλύτερο στη Σούπερ Λίγκα, όπου θεωρώ ότι μπορώ να προσφέρω πολλά περισσότερα. Υπάρχει ένα σενάριο για να μεταγραφώ στο εξωτερικό, όμως εκεί θα πάω μόνο αν έχω εγγυήσεις. Αν δεν υπάρχει κάτι το επίσημο, δεν μπορώ να αναφερθώ περισσότερο”.


Τέλος ανέφερε πως γνωρίζει καλά τι προηγήθηκε στον Ηρακλή: “Ασφαλώς και γνωρίζω τι συνέβη τον τελευταίο καιρό στον Ηρακλή. Προηγήθηκε δύσκολος μήνας για μια ομάδα που θεωρώ πως είναι η ιστορικότερη στα ελληνικά πρωταθλήματα. Θα ήταν άδικο να παρθεί κάποια απόφαση αντίθετη στην παραμονή του Ηρακλή. Ευτυχώς επήλθε η δικαίωση για τον Ηρακλή, κάτι που μπορεί να θεωρηθεί μόνο καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο”.

Σχετικά Άρθρα

Αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου του Εμανουέλ Περόνε

Ποδόσφαιρο

Back to Top