Επαγγελματίας ο Στάμου

Ο Δημήτρης Στάμου έγινε ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που προωθείται από την ομάδα Νέων έπειτα από τον Γκουτζελά, καθώς πριν από μερικές ώρες υπέγραψε το «παρθενικό» …

Ηρακλής

Ο Δημήτρης Στάμου έγινε ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που προωθείται από την ομάδα Νέων έπειτα από τον Γκουτζελά, καθώς πριν από μερικές ώρες υπέγραψε το «παρθενικό» του επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών. Τον 19χρονο παίκτη, που παίζει στο χώρο της μεσαίας γραμμής ως ανασταλτικός χαφ, παρουσίασε στα ΜΜΕ ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γρηγόρης Φανάρας.


Ο βετεράνος τερματοφύλακας καλωσόρισε τον Στάμου και τόνισε: «Ο Ηρακλής έχει βάλει ως στόχο και ως φιλοσοφία την προώθηση παικτών από τις ακαδημίες του συλλόγου. Αυτό θα συνεχιστεί και στο μέλλον, μιας και θα ακολουθήσουν κι άλλα παιδιά. Όσον αφορά τον Στάμου, του εύχομαι υγεία και ταυτοχρόνως να εκπληρώσει τους στόχους του, ενώ τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον ίδιο. Ελπίζουμε να μας δικαιώσει».


Με τη σειρά του, ο νεαρός άσος επισήμανε πως: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα που ο Ηρακλής μου πρόσφερε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο. Υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά και να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις», και πρόσθεσε: «Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, που με στήριξε όλο αυτό το διάστημα».

Σχετικά Άρθρα

Κ. Ηλιάδης: «Τα παιδιά στον Ηρακλή δουλεύουν σε επαγγελματικό περιβάλλον»

Ποδόσφαιρο

Back to Top