Το προφίλ του “προφέσορα” Άντον Ντραγκούν

Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο πιστεύει στην ομάδα. Όμως, για να πετύχει θέλει δικά του άτομα, τα οποία εμπιστεύεται απόλυτα και έχουν χρόνια μέσα στα γήπεδα. Έτσι, …

Ηρακλής

Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο πιστεύει στην ομάδα. Όμως, για να πετύχει θέλει δικά του άτομα, τα οποία εμπιστεύεται απόλυτα και έχουν χρόνια μέσα στα γήπεδα. Έτσι, πρότεινε στην ΠΑΕ σε ρόλο γυμναστή τον συμπατριώτη του Άντον Ντραγκούν, και οι διοικούντες δεν του «χάλασαν» χατίρι και συμφώνησαν αμέσως μαζί του.


Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι ευρέως γνωστός στο χώρο του ποδοσφαίρου στην πατρίδα του και όλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τη δουλειά που πραγματοποιεί, ειδικά στο τομέα της φυσικής κατάστασης. Ο Ντραγκούν ξεκίνησε την σταδιοδρομία του το 1987, έχοντας περάσει είτε ως γυμναστής, είτε ως προπονητής από τον πάγκο αρκετών ομάδων.


Φυσικά, το μεγάλο όνομα το δημιούργησε στην Σλόβαν Μπρατισλάβας, ενώ πριν από περίπου δέκα χρόνια ήταν βοηθός του Γιόζεφ Άντονιτς στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Σλοβακίας. Ο Ντραγκούν μπορεί να βαδίζει στο 68ο έτος της ηλικίας του, αλλά οι συμπατριώτες του θεωρούν ότι έχει τις δυνατότητες να βοηθήσει σημαντικά τους κυανόλευκους.


 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top