Συγχαρητήρια ανακοίνωση των Βετεράνων

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του αγώνα της δικαίωσης για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή, εξέδωσε σήμερα (28/06) ο σύλλογος βετέράνων των «κυανολεύκων». Το κείμενο …

Ηρακλής

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του αγώνα της δικαίωσης για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή, εξέδωσε σήμερα (28/06) ο σύλλογος βετέράνων των «κυανολεύκων». Το κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:


«Συγχαρητήρια στον πρόεδρο και στην διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, καθώς και στην διοίκηση του Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ για την μεγάλη και πετυχημένη προσπάθεια που κατέβαλαν για την δικαίωση της ομάδος μας.


 Μια δικαίωση, που ήρθε φέτος  στους αγωνιστικούς χώρους αλλά και στους χώρους των γραφείων του κατεστημένου.


 Δεν απαξιώνουμε την προσπάθεια αλλά και δεν πανηγυρίζουμε επειδή επιβεβαιώσαμε το αυτονόητο και το δίκαιο.


 Τα γεγονότα της φετινής χρόνιας, τόσο τα αγωνιστικά, όσο και τα διοικητικά, ας λειτουργήσουν σ’ όλους μας σαν ένα καλό μάθημα, ώστε στο μέλλον να είμαστε αυτοί που πρέπει και αυτοί που θέλει ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ!


 Το μέλλον μας περιμένει και πρέπει να ανταποκριθούμε!


 Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε και στους πολυάριθμους φίλους της ομάδος μας, που πήραν κυριολεκτικά την κατάσταση στα χέρια τους  και, αφού ξεπέρασαν σε δυναμική όλους τους παράγοντες αυτής της υπόθεσης, επικράτησαν και τελικά αυτοί είναι οι νικητές. Μπράβο σ’ όλους σας!


 Επειδή όμως όλα αυτά  είναι το χθες και επειδή μας ενδιαφέρει και το αύριο. Ας προετοιμαστούμε γι’ αυτό!


 Υ.Γ. Ο Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών ΗΡΑΚΛΗ, επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τον διοικητή του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, κ. Γιώργο Χριστιανόπουλο, καθώς και τους χειρουργούς κ.κ. Νάτσικα και Γιώργο Χατζηθεοχάρη, για τις πολύτιμες επιστημονικές υπηρεσίες τους σε βετεράνους ποδοσφαιριστές του Συλλόγου μας».


 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top