Η συσπείρωση μεταφέρεται στο Καυτανζόγλειο (video)

Ανακοίνωση κάλεσμα προς τον κόσμο του Ηρακλή να ανταποκριθεί στην μαζική αγορά εισιτηρίων διαρκείας, εξέδωσε σήμερα (28/06) η “κυανόλευκη” ΠΑΕ, στο πνεύμα της εντυπωσιακής συπσείρωσης, …

Ηρακλής

Ανακοίνωση κάλεσμα προς τον κόσμο του Ηρακλή να ανταποκριθεί στην μαζική αγορά εισιτηρίων διαρκείας, εξέδωσε σήμερα (28/06) η “κυανόλευκη” ΠΑΕ, στο πνεύμα της εντυπωσιακής συπσείρωσης, που κυριαρχεί μέσα από τις πρόσφατες εντυπωσιακές κινητοποιήσεις του κόσμου:


Το ακριβές κείμενο έχει ως εξής:


“Ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ κέρδισε μια μεγάλη και σκληρή μάχη. Ο πόλεμος συνεχίζεται και είναι πλέον καιρός να γεμίσουμε, όλοι μαζί, και τις κερκίδες του Καυτανζογλείου, όπως γεμίσαμε τους δρόμους, τις πλατείες και τις λεωφόρους της Θεσσαλονίκης, την εθνική οδό, αλλά και την Αθήνα, δίνοντας στην ομάδα μας την δυναμική, που απαιτείται για να ανταπεξέλθει στις πολλές και σκληρές μάχες, τις οποίες θα βρει μπροστά της.


Η ώρα του ‘κυανόλευκου’ κόσμου είναι τώρα, καθώς η συσπείρωση και το πάθος, πρέπει να μετουσιωθούν σε οπαδική επανάσταση μέσα στο γήπεδο. Ολοι μαζί με διαρκείας για τον ΗΡΑΚΛΗ μας. Ηρθε η στιγμή να κάνουμε ένα ακόμη βήμα μπροστά με την αγορά διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011, για να γίνουμε ασπίδα της ομάδας στην δύσκολή χρονιά, που μας περιμένει.


Αγοράζω διαρκείας, παίρνω τον ΗΡΑΚΛΗ στην πλάτη μου. Η συσπείρωση, ο παλμός και ο οπαδικός όγκος των Ηρακλειδέων μέσω των κινητοποιήσεων μεταφέρεται στο Καυτανζόγλειο…


 Εισιτήριο διαρκείας τώρα…”


Σχετικά Άρθρα

Ντροπή για την ΕΠΣΜ, το να μην βραβευτεί η πρωταθλήτρια Κ19 του Ηρακλή!

Ποδόσφαιρο

Γεράνης: “Ο Ηρακλής θα επιστρέψει εκεί, όπου ανήκει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top