“Απομένουν οι υπογραφές”

Ο Γιώργος Σαϊτιώτης μίλησε στον sport103 FM και στην εκπομπή «Rotation» για το φλερτ με τον Ηρακλή και αποκάλυψε πως το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή …

Ηρακλής

Ο Γιώργος Σαϊτιώτης μίλησε στον sport103 FM και στην εκπομπή «Rotation» για το φλερτ με τον Ηρακλή και αποκάλυψε πως το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή του για να ολοκληρωθεί η απόκτησή του.


«Είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Τα έχουμε βρει και μέσα στο επόμενο διήμερο μπορεί να έχουμε και τις υπογραφές. Το πρωί εξάλλου είχα μία πολύ καλή συζήτηση με την διοίκηση και περιμένω να με φωνάξουνε για τις υπογραφές. Η πρώτη επαφή είχε γίνει πριν από έναν μήνα περίπου όταν και είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα έμενα στον ΠΑΣ Γιάννενα. Από νωρίς ο Ηρακλής είχε δείξει το ενδιαφέρον του και πλέον είμαστε πολύ κοντά».


Για τον Γιόζεφ Μπουμπένκο: «Ο κ. Μπουμπένκο από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία η ομάδα έδειξε την εικόνα της οικογένειας και η παρουσία του θα βοηθήσει».


Για το πώς παρακολουθούσε ο ίδιος το θέμα εξασφάλισης του πιστοποιητικού συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα: «Φυσικά και παρακολουθούσα τις εξελίξεις και ήθελα να πάνε όλα καλά. Ήθελα να παίξω σε μία μεγάλη ομάδα και με μεγάλη ιστορία όπως είναι ο Ηρακλής και ακόμη περισσότερο ως Μακεδόνας που είμαι. Η ανακούφιση ήταν πολύ μεγάλη όταν έμαθα ότι η ομάδα πήρα το χαρτί και ήθελα πάρα πολύ να έρθω. Σίγουρα ο κόσμος του Ηρακλή έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο μέσα από τον καθημερινό του αγώνα και πλέον χρειάζεται ακόμη περισσότερη στήριξη. Αυτό που θα ήθελα να του πω είναι ότι θα δώσω το 100% των δυνάμεων μου».


Για το ενδεχόμενο να βρει στον Ηρακλή τον συμπαίκτη του στον ΠΑΣ, Πέτρο Κανακούδη: «Με τον Πέτρο είμαστε από το ίδιο χωριό και γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και σίγουρα θα τον ήθελα για συμπαίκτη μου και πάλι. Του εύχομαι να πάνε όλα καλά και θα είναι πολύ καλό να έρθει στον Ηρακλή».


Για τον Ηρακλή της νέας αγωνιστικής περιόδου: «Σίγουρα ο Ηρακλής τα τελευταία 2-3 χρόνια είχε προβλήματα. Βλέπω όμως ότι πλέον μπαίνει σε καλό δρόμο και μέσα από την συσπείρωση ο Ηρακλής θα ανέβει σκαλοπάτια και δεν θα έχει πορεία ανάλογη με των τελευταίων ετών που σίγουρα δεν του άξιζε».

Σχετικά Άρθρα

Αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή

Ποδόσφαιρο

Ν. Παπαδόπουλος: “Εγώ είμαι εδώ για τον Ηρακλή, εφόσον…” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top