«Ο σύλλογος θα είναι δυνατός»

Τα εύσημα στον κόσμο απέδωσε ο Τάσος Κατσαμπής μιλώντας στο www.exedrasports.gr. Ο αρχηγός του Ηρακλή αναφέρθηκε στις κινητοποιήσεις των φίλων της ομάδας που εντυπωσίασαν όλο …

Ηρακλής

Τα εύσημα στον κόσμο απέδωσε ο Τάσος Κατσαμπής μιλώντας στο www.exedrasports.gr. Ο αρχηγός του Ηρακλή αναφέρθηκε στις κινητοποιήσεις των φίλων της ομάδας που εντυπωσίασαν όλο αυτό το διάστημα. «Οι οπαδοί του Ηρακλή είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Στις πορείες που έκαναν τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στην Αθήνα, όπου ήμουν και εγώ, έζησα απίστευτα πράγματα. Συμπεριφέρονταν λες και τους έκλεψαν το σπίτι. Δικαιώθηκαν για τους αγώνες που έκαναν», λέει ο 37χρονος παίκτης.


Ο Κατσαμπής είπε ακόμη ότι… «Ξεκίνησε έτσι ξαφνικά το θέμα της μη αδειοδότησης στον Ηρακλή, για λόγους που δεν μπορώ να καταλάβω. Ευτυχώς όλα κύλησαν θετικά για την ομάδα μου και πλέον μπορούμε να έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας. Ηταν άδικο αυτό που πήγε να συμβεί».


Για την επόμενη μέρα, εξέφρασε την αποφασιστικότητά του: «Είναι φανερό ότι τα πράγματα είναι δύσκολα για την ομάδα. Εχουμε όμως χρόνο να δουλέψουμε, να βελτιωθούμε και αυτό που πιστεύω και λέω δημόσια είναι ότι από τη στιγμή που ο κόσμος πλέον είναι συσπειρωμένος, ο σύλλογος θα είναι δυνατός».


 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top