Ενδιαφέρον για Κόβατς

Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι ο Ηρακλής θα κινηθεί για την απόκτηση ενός πορτιέρο, που ίσως γίνουν και δύο αν δεν παραμείνει στην ομάδα …

Ηρακλής

Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι ο Ηρακλής θα κινηθεί για την απόκτηση ενός πορτιέρο, που ίσως γίνουν και δύο αν δεν παραμείνει στην ομάδα ο Γιώργος Μπαντής (ζήτησε εγγυήσεις ότι θα είναι βασικός, τις οποίες δεν μπορεί να δώσει κανείς από την ομάδα).


Στο μυαλό του Γιόζεφ Μπουμπένκο υπήρχε η περίπτωση ενός παλιού μας γνώριμου, του Μίροσλαβ Φιλίπκο, ο οποίος στο πολύ μικρό διάστημα που αγωνίστηκε πριν από τρία χρόνια, άφησε άριστες εντυπώσεις. Ο 37χρονος πορτιέρο που πέρσι έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα με τη Σλοβάτσκο, αποφάσισε να παραμείνει στην πατρίδα του, αφού μόλις χθες (26/6) υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα του.


Το κυανόλευκο ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στην περίπτωση ενός άλλου Σλοβάκου τερματοφύλακα. Ο λόγος για τον Πάβελ Κόβατς, ο οποίος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Ο Μπουμπένκο εκτιμά απεριόριστα τις ικανότητες του 36χρονου πορτιέρο και ήδη έχει συζητήσει μαζί του το ενδεχόμενο επιστροφής στη Θεσσαλονίκης. Ο ίδιος είναι θετικός, αλλά “αγκάθι” αποτελεί το οικονομικό, αφού στον Ολυμπιακό εισέπραττε περίπου 200.000 ευρώ ετησίως. Χρήματα που δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να διαθέσει ο Ηρακλής.


Εφόσον ρίξει το κασέ του ο Κόβατς, είναι πολύ πιθανό να υπογράψει συμβόλαιο στον Ηρακλή.

Σχετικά Άρθρα

Βαφειάδης: “Θα τα καταφέρουμε, με σοβαρότητα, μεθοδικότητα και ειλικρίνεια”

Ποδόσφαιρο

Back to Top