Αδεια σε Κομπαγιάσι-Μιλάνο

Ο Ντάιγκο Κομπαγιάσι ζήτησε άδεια λίγων ημερών και δεν θα είναι στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας την επόμενη Τρίτη, 29/6, όταν και οι παίκτες θα …

Ηρακλής

Ο Ντάιγκο Κομπαγιάσι ζήτησε άδεια λίγων ημερών και δεν θα είναι στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας την επόμενη Τρίτη, 29/6, όταν και οι παίκτες θα αρχίσουν να περνάνε σιγά-σιγά εργομετρικές εξετάσεις, έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα για τις 5/7 όταν και θα γίνει η «πρώτη» της ομάδας. Ο Γιαπωνέζος ζήτησε και πήρε άδεια πέντε ημερών.


Εκτός από τον Κομπαγιάσι, ο Μάουρο Μιλάνο ζήτησε και πήρε άδεια 15 ημερών μιας και είναι σε περίοδο αποκατάστασης μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην Αργεντινή. Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο θέλει τον 26χρονο Αργεντινό, θέλει όμως να περάσει και από διεξοδικές ιατρικές εξετάσεις όταν μετά την άδεια που ζήτησε θα έρθει στην Ελλάδα.


Την Τρίτη δεν θα είναι και ο Ματίας Λέκι που βρίσκεται σε στάδιο διαπραγματεύσεων με τον Ηρακλή ενώ ερωτηματικό είναι αν θα προλάβει να είναι την Τρίτη ο Καρλίνιος ή θα έρθει και αυτός με μια μικρή καθυστέρηση.  

Σχετικά Άρθρα

Αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου του Εμανουέλ Περόνε

Ποδόσφαιρο

Back to Top