«Η συσπείρωση του κόσμου με κάνει πολύ αισιόδοξο»

Ήταν ένας από τους χιλιάδες φιλάθλους που έδιναν το παρών σε κάθε πορεία που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη, αλλά και στην Αθήνα. Έζησε και αυτός την …

Ηρακλής

Ήταν ένας από τους χιλιάδες φιλάθλους που έδιναν το παρών σε κάθε πορεία που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη, αλλά και στην Αθήνα. Έζησε και αυτός την αγωνία για την τελική απόφαση της ΕΠΟ. Όπως όλος ο κόσμος, έτσι και ο Λευτέρης Κακιούσης είναι χαρούμενος και αισιόδοξος μετά την οριστική λήξη του θέματος με την αδειδότηση.
Ο προπονητής του μπασκετικού Ηρακλή σχολίασε την απόφαση και είπε: «Είναι μια ικανοποίηση για όλους τους φίλους του Ηρακλή. Νιώθουμε δικαίωση για αυτή την εξέλιξη. Ο σύλλογος πρέπει να βγει πιο σοφός από όλο αυτό που τράβηξε η ομάδα ποδοσφαίρου. Τα τμήματα του Ηρακλή πρέπει να διδαχθούν από το ποδόσφαιρο και να βγουν ακόμα πιο δυνατοί. Θα πρέπει να γίνει μάθημα για τον σύλλογο, έτσι ώστε στο μέλλον να έχει την ικανότητα και να ακτινογραφεί καλύτερα τους παράγοντες αλλά και τις διοικήσεις. Είμαι πολύ αισιόδοξος γιατί όλο αυτό το διάστημα είδα χιλιάδες φίλους της ομάδας στον δρόμο και αυτό με έκανε χαρούμενο αλλά και περήφανο που ανήκω σε αυτόν τον σύλλογο. Ο Ηρακλής συσπειρώθηκε γύρω από το πρόβλημα του ποδοσφαίρου και έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο».
Και συνέχισε αναφορικά με και με το τμήμα του μπάσκετ: «Υπάρχουν δύο μέτωπα ανοιχτά στο τμήμα μπάσκετ. Το πρώτο έχει να κάνει με τα χρήματα που οφείλει η ομάδα σε παίκτες και προπονητές από την σεζόν που μας πέρασε και αυτό θα πρέπει να διευθετηθεί έτσι ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα τη νέα χρονιά. Το δεύτερο έχει να κάνει με την σύσταση της νέας ΚΑΕ, αλλά και τη δημιουργία ενός αξιόμαχου ρόστερ που θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό τη νέα σεζόν. Από την στιγμή που λύθηκε το θέμα του ποδοσφαίρου πιστεύω πως τα παιδιά που βρίσκονται στη διοίκηση θα κάνουν το καλύτερο δυνατό».

Σχετικά Άρθρα

Συρακόπουλος: “Οι καλαθοσφαιριστές θα χρειαστούν μεγάλο διάστημα για να επανέλθουν”

Μπάσκετ

Back to Top