«Επιτυχία του κόσμου»

Η απόφαση της επιτροπής εφέσεων προκάλεσε απέραντη χαρά και στους ανθρώπους του μπασκετικού Ηρακλή. Προερχόμενοι άλλωστε από τον πυρήνα του κόσμου, έζησαν με τη δική …

Ηρακλής

Η απόφαση της επιτροπής εφέσεων προκάλεσε απέραντη χαρά και στους ανθρώπους του μπασκετικού Ηρακλή. Προερχόμενοι άλλωστε από τον πυρήνα του κόσμου, έζησαν με τη δική τους αγωνία όλο αυτό το σήριαλ, με συνεχή παρουσία στις πορείες στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα. Πλέον, ευελπιστούν σε μια πολύ καλύτερη μέρα που θα φέρει στο σύλλογο και τον κόσμο του μόνο επιτυχίες.
Ο Φώτης Θέος μιλώντας στην BLUEARENA στάθηκε στην επόμενη μέρα για τον Ηρακλή, αλλά και ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό, σχολιάζοντας: «Η επιτυχία αυτή σαφώς και ανήκει στον κόσμο του Ηρακλή που έδωσε το μεγάλο αγώνα. Και βέβαια μέτρησε πολύ η συσπείρωση και η μαζική συμμετοχή σε όλες τις κινήσεις που έγιναν. Τα προβλήματα είναι μεγάλα σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας και στο τέλος θα επιβιώσουν μόνο οι έξι μεγάλες ομάδες της χώρας, αυτές που έχουν κόσμο». Ο πρόεδρος του ΤΑΚ Ηρακλής, έκλεισε λέγοντας: «Στη νέα ημέρα που ξημερώνει θα χρειαστεί μεγάλη στήριξη και θα πρέπει να υπάρξει ισχυρό δέσιμο, ανάμεσα στον κόσμο και σε αυτόν ή αυτούς που θα μπουν μπροστά και οι οποίοι θα έχουν την οικονομική δυνατότητα να στηρίξουν το σύλλογο».
Ο Μάκης Σαρλής από την πλευρά του, υποστήριξε: «Μπήκε τέλος σε αυτή την κακόγουστη φάρσα, με τον τρόπο που έπρεπε. Και αυτός είναι ο καλύτερος όχι μόνο για τον Ηρακλή αλλά και για αυτούς που την είχαν στήσει. Είδαν τη δύναμη του Ηρακλή και των 500.000 φιλάθλων του σε όλο τον κόσμο».
Τέλος, ο Νίκος Υψηλάντης, μέλος της επιτροπής μπάσκετ, δήλωσε: «Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, κόσμο και διοίκηση. Ορισμένοι είχαν ξεχάσει ποιος είναι ο Ηρακλής. Τώρα κατάλαβαν ποιος είναι, τον θυμήθηκαν για τα καλά».

Σχετικά Άρθρα

Συρακόπουλος: “Οι καλαθοσφαιριστές θα χρειαστούν μεγάλο διάστημα για να επανέλθουν”

Μπάσκετ

Back to Top