«Ενημερωθήκαμε πως κερδίσαμε τη μάχη»

Το μέλος της ΠΑΕ Ηρακλής, Θεόφιλος Πατέλης, μίλησε στο “Αθλητικό Metropolis” αναφέροντας πως τα μέλη της διοίκησης ενημερώθηκαν τηλεφωνικά πως η απόφαση της Επιτροπής είναι …

Ηρακλής


Το μέλος της ΠΑΕ Ηρακλής, Θεόφιλος Πατέλης, μίλησε στο “Αθλητικό Metropolis” αναφέροντας πως τα μέλη της διοίκησης ενημερώθηκαν τηλεφωνικά πως η απόφαση της Επιτροπής είναι υπέρ του Ηρακλή με σκορ 2-1.


“Πριν από λίγο επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με την ΕΠΟ και μας ανέφεραν πως η απόφαση είναι θετική υπέρ του Ηρακλή με σκορ 2-1. Η απόφαση αυτή δικαιώνει όλους τους αγώνες που έγιναν, αλλά κυρίως τον κόσμο της ομάδας που είναι αυτός που κέρδισε τη μάχη. Τώρα πλέον αρχίζουν τα πιο δύσκολα και πρέπει με μεγάλη σοβαρότητα να δούμε τι θα γίνει από αύριο στον Ηρακλή, καθώς πρέπει θεωρώ να γίνουν αρκετές συζητήσεις. Είναι ακόμα νωρίς και πρέπει να ηρεμήσουμε τα νεύρα μας, τα οποία έχουν κυριολεκτικά σπάσει εδώ και τόσο καιρό. Πρέπει να ξεκουραστούμε, να χαρούμε όσο προλαβαίνουμε και από Δευτέρα θα δούμε τα υπόλοιπα θέματα. Ο κόσμος που βρέθηκε δίπλα μας στους δρόμους, θα πρέπει να βοηθήσει και στο γήπεδο για να μην χρειαστεί να μπλέξουμε σ’ αυτά που γίνονται όλα αυτά τα τελευταία χρόνια”.


Σχετικά Άρθρα

Μητιντζής: «Ο Τομ άφησε χρέος 150.000 ευρώ στο Καυτανζόγλειο»

Ποδόσφαιρο

Back to Top