Όλη η Ελλάδα στο πλευρό του Ηρακλή

Ξεκάθαρη θέση υπέρ της ΠΑΕ Ηρακλής (και του δικαίου) πήραν βουλευτές από διάφορες περιοχές της χώρας που έδωσαν το παρών στη συνέντευξη τύπου της ΠΑΕ. …

Ηρακλής

Ξεκάθαρη θέση υπέρ της ΠΑΕ Ηρακλής (και του δικαίου) πήραν βουλευτές από διάφορες περιοχές της χώρας που έδωσαν το παρών στη συνέντευξη τύπου της ΠΑΕ. Ο λόγος για τους Θόδωρο Καράογλου (Β’ Θεσσαλονίκης), Κώστα Κουκοδήμο (Πιερίας), Κώστα Γκιουλέκα (Α’ Θεσσαλονίκης), Εύα Καϊλή (Α’ Θεσσαλονίκης), Σάββα Αναστασιάδη (Β’ Θεσσαλονίκης), Γιάννη Ιωαννίδη (Α’ Θεσσαλονίκης), Θωμάς Ρομπόπουλος (Α’ Θεσσαλονίκης), Ζήση Τζηκαλάγια (Καστοριάς), Χρύσα Αράπογλου (Α’ Θεσσαλονίκης), Γιώργος Αρβανιτίδης (Β’ Θεσσαλονίκης), Κώστα Τσιάρα (Καρδίτσα), Αλέξανδρο Δερμετζόγλου (Έβρου), Στάθη Κωνσταντινίδη (Φλώρινας), Γιώργο Κασαπίδης (Κοζάνης) και Μιχάλη Χαλκίδη (Ημαθίας). Το παρών έδωσε η Έπαρχος Λαγκαδά, Πόπη Καλατζή και ο αντινομάρχης Θεσσαλονίκης, Γιάννης Παλαιστής. Έλαμψε διά της απουσίας του (και πάλι) ο Δήμος Θεσσαλονίκης, αφού δεν υπήρχε ούτε ένα εκπρόσωπος.


ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: “Η παρουσία των συναδέλφων βουλευτών όχι μόνο των 10 παρισταμένων αλλά των περισσότερο από 60 που υπέγραψαν, οι βουλευτές συμπαρίστανται. Αυτό που ζητάμε είναι δικαιοσύνη, ισονομία και ισοπολιτεία. Ελπίζουμε ότι αύριο η δικαιοσύνη και η λογική θα πρυτανεύσουν και θα γίνει το αυτονόητο. Αυτό δηλαδή που κατακτήθηκε στο γήπεδο δεν θα χαθεί χαρτιά”.


ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ: “Ετοιμάζουμε επιστολή προς τον κ. Γερουλάνο. Ηταν ωμή παρέμβαση και γίνεται προς την κατεύθυνση του επηρεασμού”.


ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ: “Αυτό που ζητούμε είναι να κριθεί ο Ηρακλής όπως έχουν κριθεί και άλλες ομάδες και να ληφθεί υπόψη όχι μόνο το τυπικό ενός φακέλου, αλλά και η πολύ μεγάλη ιστορία ενός ιστορικού συλλόγου που ιδρύθηκε ως εθνικό σωματείο. Είναι σημαντικό να καταλάβουν οι άνθρωποι που αύριο θα αποφασίσουν, ότι δεν κρίνουν έναν φάκελο αλλά μια ιστορία”.


ΣΑΒΒΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: “Στην ερώτηση που κάναμε στον κ.Γερουλάνο η απάντηση είναι ότι δεν παρεμβαίνει στα θέματα της Ε.Π.Ο. και στη συνέχεια πληροφορηθήκαμε ότι η παρέμβαση ήταν ωμή. Αύριο που έχουμε σύσκεψη, θα του θέσουμε και πάλι την ερώτηση για να μας πει τι σκέφτεται να κάνει”.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: “Υπάρχουν δύο ακανθώδη προβλήματα. Δεν κατοχυρώθηκε η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκα και είναι απαράδεκτο. Κι όταν στη γενική συνέλευση ο πρόεδρος ρωτήθηκε ποια ομάδα θα παραμείνει δεν πήρε θέση. Ο κ.Γερουλάνος μας είπε ότι αν ανακατευτούμε, θα ανακατευόμαστε πάντα. Δυστυχώς όμως έγινε παρέμβαση μετά από την επιστολή των βουλευτών της Κρήτης. Το θέμα είναι αν ο φάκελος του Ηρακλή είναι εντάξει και αν δεν είναι να μας πούνε γιατί δεν είναι εντάξει. Είναι το μόνο σωματείο που έπεσε επί προεδρίας Ράλλη λόγω χρηματισμού και υπάρχουν άλλα σωματεία που δεν πλήρωσαν για το ίδιο αδίκημα”.


ΠΟΠΗ ΚΑΛΑΤΖΗ: “Θέλουμε την αποκατάσταση της αδικίας που υφίσταται το πιο παλιό και ιστορικό σωματείο Θεσσαλονίκης. Εκτός από αθλητική δράση έχει και εθνική δράση. Ο κόσμος της Θεσσαλονίκης, ο κόσμος της Ελλάδας απαιτεί τα παιχνίδια να παίζονται εντός γηπέδου. Θεωρώ ότι αύριο αυτή η αδικία θα αποκατασταθεί”.


ΘΩΜΑΣ ΡΟΜΠΟΠΟΥΛΟΣ: “Νιώθω βαθιά συγκινημένος που είμαι σήμερα μαζί σας. Είπα ότι μέχρι την τελευταία στιγμή θα είμαι δίπλα. Εμείς οι άνθρωποι της Θεσσαλονίκης θέλουμε το δίκαιο”.


ΖΗΣΗΣ ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑΣ: “Με μεγάλη χαρά ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα του Ηρακλή και ανταποκρίθηκα γιατί πιστεύω ότι ο θρυλικός Γηραιός πήρε το ρόπαλο της πειθούς γιατί πραγματικά έχει απόλυτο δίκιο. Αμέσως υπέγραψα το ψήφισμα μετά από κάποιες παρεμβάσεις που έγιναν από άλλες περιοχές της Ελλάδας. Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα που έχει προσφέρει τόσα στον ελληνικό αθλητισμό και είμαστε μαζί σας.


ΧΡΥΣΑ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ: “Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τη δικαιοσύνη. Για λόγους εξωαγωνιστικούς και με επιλεκτική αυστηρότητα, η γηραιότερη ομάδα της Θεσσαλονίκης, η αρχαιότερη, θέλουν την οδηγήσουν σε χαμηλότερη κατηγορία. Θεωρώ ότι είναι ένα ζήτημα τιμής για την ίδια τη Θεσσαλονίκη. Δεν βρισκόμαστε εδώ για να ανοίξουμε ένα μέτωπο βορείων-νοτίων αλλά για να αποδοθεί η δικαιοσύνη. Δεν είναι δυνατόν να ταλαιπωρείται ο Ηρακλής”.

Σχετικά Άρθρα

Ντροπή για την ΕΠΣΜ, το να μην βραβευτεί η πρωταθλήτρια Κ19 του Ηρακλή!

Ποδόσφαιρο

Γεράνης: “Ο Ηρακλής θα επιστρέψει εκεί, όπου ανήκει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top