Ο… Κυανόλευκος Τύπος (video)

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε ο κ. Στέφανος Σωτηρόπουλος, που ήταν στην χθεσινή εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και μίλησε για το θέμα του …

Ηρακλής

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε ο κ. Στέφανος Σωτηρόπουλος, που ήταν στην χθεσινή εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και μίλησε για το θέμα του Ηρακλή με τους συντελεστές της εκπομπής.


Στην αρχική τοποθέτηση, ο κ. Σωτηρόπουλος είπε: «Όλοι είμαστε στρατιώτες του Ηρακλή αυτή την στιγμή και διεκδικούμε το δίκιο της ομάδας μας. Χθες πήγα στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για να ενημερώσουμε την κοινή γνώμη, ήταν μαζί μου και ο Αλέξης από το Athens Club, είχα περάσει και από εκεί νωρίτερα και είχαμε μια συζήτηση με τα παιδιά. Μετά την στην εκπομπή ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μας έδωσε 5-6 λεπτά στην αρχή της εκπομπής και μετά ένα 10λεπτο στο τέλος, εμείς κλείσαμε την εκπομπή. Έγιναν διάφορα πάντως, περισσότερα όμως όχι την ώρα που ήμασταν στον αέρα, τα πιο ενδιαφέροντα λέχθηκαν off camera στα διαλλείματα αλλά και πριν από την εκπομπή».


Συνεχίζοντας ανέφερε επίσης: «Είχε πολύ κόσμο εκεί στο στούντιο, ήταν πολιτικοί και η προηγούμενη εκπομπή και υπήρχε πολύς κόσμος στους διαδρόμους. Συνάντησα διάφορους και προσπάθησα να τους μιλήσω και να τους ευαισθητοποιήσω για το θέμα του Ηρακλή. Μου έκανε εντύπωση ο κ. Βορίδης του ΛΑ.Ο.Σ. τον οποίο ρώτησα αν τον αγγίζει ότι συμβαίνει στον Ηρακλή και είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει το θέμα. Τότε τον ρώτησα, αν αληθεύουν όσα ακούγονται στην Θες/νίκη και ο Ηρακλής δεχθεί την πρόσκληση να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα των Σκοπίων, θα τον ενδιαφέρει; του κόπηκε η λαλιά τότε και το γέλιο. Είδα και τον κ. Αυτιά, τον ρώτησα και αυτόν και είπε ότι είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει, είπε ότι είναι με όλες τις ομάδες και του ζήτησα να κάνει κι άλλα, έγιναν διάφορα πριν αλλά και στην διάρκεια της εκπομπής, κυρίως όμως στα διαλλείματα».


Για την συμπεριφορά του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου τόνισε: «Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μας φέρθηκε άψογα, μας μίλησε για αρκετή ώρα και πριν από την εκπομπή ενώ και στα διαλλείματα ήταν κοντά μας. Ήταν και ένας βουλευτής Κοζάνης εκεί, που είχε άποψη για όσα γίνονται αλλά δεν ήταν και πολύ ζεστός για τον Ηρακλή, τον ρώτησα πάντως αν ήξερε τον κ. Σάββα και είπε ότι δεν έχει καμία σχέση μαζί του, δεν ήταν πάντως αυτός τόσο ειρωνικός όσο άλλοι μέσα στο στούντιο, όχι στον αέρα όμως, στην κάμερα ήταν όλοι σωστοί. Μου έκανε εντύπωση ότι ανέφερα και μερικά για τον ΟΦΗ και τους φιλάθλους αλλά δεν υπήρξε καμία παρέμβαση από την Κρήτη. Επίσης πρέπει να πω ότι με την βοήθεια του Γιώργου Μαντζιούκη, μάζεψα σε έναν φάκελο όλα τα στοιχεία για την υπόθεση και τον έδωσα στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, που είπε ότι θα τον μελετήσει. Πάντως ανέφερε ότι πήγαμε λίγο αργά σε αυτόν για βοήθεια, ήθελε να μιλήσει και για τον Ρέμο αλλά δεν τον αφήσαμε, πιστεύω πάντως (έστω και αν δεν το παραδεχθεί ποτέ δημόσια) ότι έχει μετανιώσει για την εμπλοκή του στην διοίκηση Ρέμου. Σημειώνω πάντως ότι μας φέρθηκε άψογα και ενδιαφέρθηκε για εμάς και τον Ηρακλή από την αρχή μέχρι το τέλος της εκπομπής, ήταν πολύ σωστός ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος».


Για όσα συνέβησαν στην χθεσινή πορεία των φίλων του Ηρακλή είπε: «Όπως είπα και στην εκπομπή χθες, στεναχωρέθηκα που δεν ήμουν Θεσσαλονίκη την ώρα που ο κόσμος του Ηρακλή έδινε πάλι τον αγώνα του στους δρόμους. Με στεναχωρεί επίσης ότι οι πολιτικοί και οι φορείς της πόλης δεν δηλώνουν παρών στην μάχη αυτή που δίνει ο Ηρακλής, τώρα τους έχει ανάγκη ο Ηρακλής και ο κόσμος του και πρέπει να σταθούν δίπλα του».


Κλείνοντας, ο κ. Σωτηρόπουλος τόνισε τα εξής: «Είναι δύσκολα τα πράγματα όπως καταλαβαίνουν όλοι αλλά έχουμε το δίκιο με το μέρος μας, θα παλέψουμε και θα δικαιωθούμε. Χθες έγιναν από ότι μαθαίνω απαράδεκτα πράγματα από την αστυνομία και κάποιος πρέπει να βγει και να μιλήσει για αυτό. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι πρέπει να κάνουμε, θα αποφασιστούν όλα μετά από τις συζητήσεις που θα γίνουν στην οικογένεια της ομάδας ενώ πιστεύω ότι δεν θα πρέπει πλέον να δημοσιοποιούμε τις κινήσεις μας στην συνέχεια». 


Παρακολουθήστε το βίντεο με την παρουσία των δύο οπαδών του Ηρακλή στην εκπομπή «Κίτρινος Τύπος».


http://www.youtube.com/watch?v=BnHg8z_WO_I


http://www.youtube.com/watch?v=heALoIWUHYY 

Σχετικά Άρθρα

Ντροπή για την ΕΠΣΜ, το να μην βραβευτεί η πρωταθλήτρια Κ19 του Ηρακλή!

Ποδόσφαιρο

Γεράνης: “Ο Ηρακλής θα επιστρέψει εκεί, όπου ανήκει!”

Ποδόσφαιρο

Η ιστορική φωτογραφία, που δώρισε στην ομάδα ο Μιχάλης Γεράνης (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top