«Ευχαριστώ τον κόσμο»

Στο πλευρό του Γιάννη Τάκη, κάθισε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Κωνσταντίνος Γωγάκος, ο οποίος τόνισε: «Για πρώτη φορά στα χρονικά υπάρχει τόσο άριστη συνεργασία ΠΑΕ …

Ηρακλής

Στο πλευρό του Γιάννη Τάκη, κάθισε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Κωνσταντίνος Γωγάκος, ο οποίος τόνισε: «Για πρώτη φορά στα χρονικά υπάρχει τόσο άριστη συνεργασία ΠΑΕ και Ερασιτέχνη. Θέλω να ευχαριστήσω όσους έχουν συμπαρασταθεί και έστειλαν τις υπογραφές τους. Θέλω να ευχαριστήσω και όσους δεν υπέγραψαν, σεβόμενοι ότι η Πολιτεία δεν παρεμβαίνει στο αυτοδιοίκητο, αντίθετα με ότι έκανε ο υπουργός Πολιτισμού και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού. Ευχαριστώ από καρδιάς τον κόσμο που μας συμπαραστέκεται. Πήραμε το σταυρό του Ηρακλή να τον πάμε στον Γολγοθά. Όπως τότε ο Χριστός λύγισε, αλλά τον βοήθησε ο Σίμων ο Κυρηναίος, έτσι και τώρα μας βοήθησε ο κόσμος. Αν κάποιοι επέλεξαν να είναι οι Πόντιοι Πιλάτοι, εμείς λέμε ότι είμαστε ο Χριστός και απαιτούμε δικαιοσύνη».


Για τα χθεσινά επεισόδια, ανέφερε: «Ενημερώθηκα για όσα συνέβησαν χθες. Θα προστατεύσουμε τον σύλλογο και την περιουσία του. Ζητάμε η αστυνομία να είναι πιο προσεκτική, αλλά και εμείς να περιφρουρούμαι την πορεία. Ειδικά τώρα που θα κατεβούμε στην Αθήνα. Μέχρι στιγμής, πάνω από 40 υπογραφές έχουμε συγκεντρώσει από επίσημους φορείς της Βορείου Ελλάδος. Περιμένουμε και άλλες υπογραφές μέχρι αύριο», ενώ μίλησε και για το γήπεδο της Μίκρας, προχωρώντας σε μία σημαντική αποκάλυψη.


«Από το 2004 δουλεύουμε στη Μίκρα για το γήπεδο του Ηρακλή. Έχουμε 60 στρέμματα για το γήπεδο, που θα διασφαλίσει τη βιωσιμότητα του συλλόγου. Μέχρι στιγμής η Πολιτεία έχει διαθέσει πέντε εκατομμύρια ευρώ για το συγκεκριμένο ζήτημα. Δεν μπορεί ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού να μας λέει γιατί δεν πουλάτε τα στρέμματα για να βάλετε τα χρήματα στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top