Τι κάνουν οι βουλευτές Θεσσαλονίκης;

Οι βουλευτές Ηρακλείου έχουν πάρει προσωπικά το θέμα της ανόδου (ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ) του ΟΦΗ και οι συνάδερφοί τους στη Θεσσαλονίκη αδυνατούν να στηρίξουν μία ομάδα …

Οι βουλευτές Ηρακλείου έχουν πάρει προσωπικά το θέμα της ανόδου (ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ) του ΟΦΗ και οι συνάδερφοί τους στη Θεσσαλονίκη αδυνατούν να στηρίξουν μία ομάδα της πόλης που κέρδισε την παραμονή της ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Αυτό εισπράττουν οι πολίτες αυτής της πόλης και γι’ αυτό ξεχειλίζουν από οργή και αγανάκτηση.


Με εξαίρεση 2-3 εκπροσώπους του ελληνικού Κοινοβουλίου που πραγματικά δίνουν αγώνα για να επικρατήσει η λογική και το δίκαιο, όλοι οι υπόλοιποι σφυρίζουν αδιάφορα. Ή τουλάχιστον αυτό βγάζουν προς τα έξω.


Δεν είναι δυνατόν μία ανακοίνωση έξι βουλευτών του Ηρακλείου να έχει προκαλέσει «τριγμούς» σε ολόκληρη την Κυβέρνηση και να «αναγκάσει» ολόκληρο Υπουργό (Γερουλάνο) να ασχοληθεί με το ζήτημα των αδειοδοτήσεων. Και μιλάμε για έναν άνθρωπο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο και προφανώς δεν γνωρίζει ότι μέχρι στιγμής έχουν αδειοδοτηθεί όλες οι ομάδες, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή αιτιολόγηση από την Επιτροπή. Ούτε καν για το γεγονός ότι η Καβάλα δήλωσε τον προπονητή του ΠΑΣ.


Έχετε μπροστά σας κάποια 24ωρα για να αποτρέψετε το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στο τέλος αυτής της ιστορίας, όλοι θα κριθείτε για όσα κάνατε και όσα δεν κάνατε για την ιστορικότερη ομάδα αυτής της πόλης.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top