Επιστολή Γωγάκου στους φορείς της Θεσσαλονίκης

Οι κινήσεις του Κωνσταντίνου Γωγάκου συνεχίζονται. Ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου έστειλε επιστολή σε όλους τους φορείς της Θεσσαλονίκης, ενημερώνοντας αρχικά για το πρόβλημα του …

Επικαιρότητα

Οι κινήσεις του Κωνσταντίνου Γωγάκου συνεχίζονται. Ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου έστειλε επιστολή σε όλους τους φορείς της Θεσσαλονίκης, ενημερώνοντας αρχικά για το πρόβλημα του Ηρακλή αλλά και την πρόσφατη επέμβαση των βουλευτών του Ηρακλείου. Ακολούθως ζητά να υπογράψουν ψήφισμα που θα παραδώσει στον Πρωθυπουργό, στον Πρόεδρο της Βουλής,  στους Αρχηγούς των κομμάτων, στους αρμόδιους αθλητικούς φορείς και στα Μ.Μ.Ε.


Αναλυτικά η επιστολή του Ερασιτέχνη: «Όπως γνωρίζετε και έχετε πληροφορηθεί από τα Μ.Μ.Ε το δευτεροβάθμιο όργανο αδειοδότησης της Ε.Π.Ο. εξέδωσε την υπ’ αριθμό 1/18-6-2010 απόφασή του που σύμφωνα με το διατακτικό της «αναβάλλει την έκδοση οριστικής απόφασης για την αδειοδότηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ μέχρι την Πέμπτη 24-6-2010 προκειμένου να προσκομιστούν τα αναφερόμενα στο σκεπτικό έγγραφα».


Σας γνωρίζουμε ότι την Παρασκευή 18-6-2010 ημέρα της συνεδρίασης του ως άνω δευτεροβάθμιου οργάνου της Ε.Π.Ο.  ασκήθηκε η παρέμβαση και επερώτηση όλων των βουλευτών του Νομού Ηρακλείου Κρήτης προς τον Υπουργό Πολιτισμού κ. Παύλο Γερουλάνο και στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Πάνο Μπιτσαξή με συνέπεια την έκδοση επίσημης ανακοίνωσης από τον Υπουργό Πολιτισμού την ώρα της συνεδρίασης του δευτεροβάθμιου οργάνου που ανακοινώθηκε σε όλα τα Μ.Μ.Ε.


Το γεγονός αυτό αποτελεί παρέμβαση και προσπάθεια επηρεασμού της κρίσης των μελών του δευτεροβάθμιου οργάνου με αποτέλεσμα την έκδοση δυσμενούς απόφασης για τον ΗΡΑΚΛΗ και αποτελεί λοιπόν θέμα τιμής και αξιοπρέπειας του πολιτικού κόσμου και όλων των φορέων της πόλης της  Θεσσαλονίκης καθ’ όσον προσβάλλεται το αρχαιότερο και ιστορικότερο σωματείο της Μακεδονίας μας και για τον λόγο αυτό σας καλώ να ξαναδηλώσετε εγγράφως με την υπογραφή σας, όπως έγινε και στην σύσκεψη της 5/6/2010 στο «MΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ», την έμπρακτη υποστήριξη και συμπαράσταση στο δίκαιο αγώνα του λαού του ΗΡΑΚΛΗ υπογράφοντας το συνημμένο ψήφισμα που θα αποσταλεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον Πρωθυπουργό, στον Πρόεδρο της Βουλής,  στους Αρχηγούς των κομμάτων, στους αρμόδιους αθλητικούς φορείς και στα Μ.Μ.Ε.


Με τιμή
Ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Θ. «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ»


Κων/νος Γωγάκος».


Το κείμενο του ψηφίσματος:
«Δηλώνουμε την πλήρη υποστήριξη και συμπαράσταση στον δίκαιο αγώνα του ΗΡΑΚΛΗ που για μία ακόμη φορά για άδικους και εξωαγωνιστικούς λόγους επιχειρείται ο υποβιβασμός του.


Απαιτούμε την άμεση επέμβαση κάθε αρμόδιου για την οριστική επίλυση του προβλήματος στα πλαίσια της ισονομίας και του αθλητικού ιδεώδους».

Σχετικά Άρθρα

Κακουργηματική δίωξη σε 4 οπαδούς του ΠΑΟΚ για την παρ’ ολίγο δολοφονία οπαδού του Άρη.

Διάφορα

“Πρωτοβουλία συγγνώμης” για τα θύματα από Γκαγκαλούδη (pic+vid)

Διάφορα

Back to Top