ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ: Έριξαν χημικά στο Κατσάνειο

Από την πρώτη στιγμή ήταν φανερό ότι η παρουσία των δυνάμεων ΜΑΤ, δεν θα ήταν διακριτική. Με μάσκες στο πρόσωπο και το χέρι στο σημείο εκτόξευσης …

Ηρακλής


Από την πρώτη στιγμή ήταν φανερό ότι η παρουσία των δυνάμεων ΜΑΤ, δεν θα ήταν διακριτική. Με μάσκες στο πρόσωπο και το χέρι στο σημείο εκτόξευσης χημικών, ήταν εδώ και αρκετή ώρα.


Πριν από λίγο και χωρίς να υπάρχει λόγος, οι δυνάμεις των ΜΑΤ έριξαν χημικά μπροστά από την είσοδο του Κατσανείου και ο κόσμος έτρεξε να προφυλαχθεί εντός του γηπέδου. Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική. Ντροπή τους. Και ειδικά σε αυτόν που έδωσε τη συγκεκριμένη εντολή. Χημικά στο Κατσάνειο, όπου συζητούσαν οι οπαδοί με τα μέλη της διοίκησης.


Η υπομονή του κόσμου έχει εξαντληθεί. Και αυτό οφείλουν να το λάβουν σοβαρή υπόψη άπαντες. Στο οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης του Ηρακλή, είναι αδύνατο να μην αντιδράσουν οι δεκάδες χιλιάδες οπαδών που όλο αυτό το διάστημα έφτασαν μέχρι την Αθήνα για την αγαπημένη τους ομάδα.


Και την οργή του κόσμου, μπορεί να την αντιληφθεί ο καθένας, ακούγοντας τις ραδιοφωνικές εκπομπές που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top