Ανακοίνωση ΓΓΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων

Aνακοίνωση σχετικά με την αδειοδότηση των ομάδων, εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Σε αυτήν τονίζει ότι τα θεσμικά όργανα που αποφασίζουν για την αδειοδότηση των …

Ηρακλής

Aνακοίνωση σχετικά με την αδειοδότηση των ομάδων, εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Σε αυτήν τονίζει ότι τα θεσμικά όργανα που αποφασίζουν για την αδειοδότηση των ΠΑΕ, είτε πρόκειται για την ΕΠΟ που εφαρμόζει το σύστημα UEFA licencing, είτε πρόκειται για την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, θα πρέπει να αιτιολογούν πλήρως και δημόσια όλες τις αποφάσεις τους, έτσι ώστε να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία στον Έλληνα φίλαθλο ότι τηρείται σχολαστικά η ισονομία.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση ανέφερε: “Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού καλεί όλα τα θεσμικά όργανα που αποφασίζουν για την αδειοδότηση των Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών, είτε πρόκειται για την ΕΠΟ που εφαρμόζει το σύστημα UEFA licencing, είτε πρόκειται για την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να αιτιολογούν πλήρως και δημόσια όλες τις αποφάσεις τους, έτσι ώστε να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία στον Έλληνα φίλαθλο ότι τηρείται σχολαστικά η ισονομία και δεν τίθεται θέμα διακριτικής μεταχείρισης οποιασδήποτε ομάδας”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top