Προκλητικά δημοσιεύματα

Απίστευτα πράγματα γράφονται στην Κρήτη, τα οποία απασχολούν ήδη τη νομική υπηρεσία της ΠΑΕ Ηρακλής και μόλις ολοκληρωθεί η υπόθεση της αδειοδότησης, θα υπάρξει επίσημη …

Ροπαλιές

Απίστευτα πράγματα γράφονται στην Κρήτη, τα οποία απασχολούν ήδη τη νομική υπηρεσία της ΠΑΕ Ηρακλής και μόλις ολοκληρωθεί η υπόθεση της αδειοδότησης, θα υπάρξει επίσημη αντίδραση. Διότι ορισμένα δημοσιεύματα, που στόχο έχουν να επηρεάσουν τα μέλη της δευτεροβάθμιας επιτροπής αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, κάνουν λόγο για… πλαστογραφημένα έγγραφα που συμπεριλήφθηκαν στον φάκελο της ΠΑΕ Ηρακλής.


Χαρακτηριστικά είναι τα ακόλουθα δημοσιεύματα. «Εν όψει… της πιθανής και συνάμα παράνομης αδειοδότησης του Ηρακλή, η διοίκηση του ΟΦΗ κινείται ακόμα πιο δυναμικά και όπως φαίνεται ο μοχλός πίεσης από το Ηράκλειο μεγαλώνει ακόμα περισσότερο. Μάλιστα, η διοίκηση του ΟΦΗ προχώρησε σε αυτήν την ενέργεια καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι εν γνώσει της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ, υπάρχουν μέσα στον φάκελο του Ηρακλή πλαστογραφημένα έγγραφα», αναφέρει η ιστοσελίδα athleticradio.gr (http://www.athleticradio.gr/index.php/application/article_view/1/22069), ενώ στην ιστοσελίδα neakriti.gr, φιλοξενείται το εξής κείμενο:


«Τώρα που ο κόμπος έφτασε στο χτένι για τον Ηρακλή, τις κρίσιμες ώρες πριν την απόφαση της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, οι Θεσσαλονικείς έβαλαν τα μεγάλα… μέσα για να πάρουν άδεια! Τι και αν ο φάκελος του Ηρακλή είναι γεμάτος πλαστογραφημένα έγγραφα και πλαστές αποδείξεις ποδοσφαιριστών; Τι και αν η υπόθεση “βρομάει” απ’ όπου κι αν την πιάσεις; Τι και αν θα μιλάμε για σκάνδαλο πρώτου μεγέθους αν ο Ηρακλής αδειοδοτηθεί; Δυστυχώς υπάρχουν πολιτικά πρόσωπα στη Θεσσαλονίκη που πιέζουν για να νομιμοποιήσουν την παρανομία!» (http://www.neakriti.gr/?page=newsdetail&DocID=739860&srv=127)

Σχετικά Άρθρα

Back to Top