Γυναικείο: Τα ηνία στον Μεντηλίδη

Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη νέα περίοδο η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή. Πρόκειται για τον Νίκο Μεντηλίδη έναν κόουτς που στο παρελθόν έχει …

Ηρακλής

Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη νέα περίοδο η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή. Πρόκειται για τον Νίκο Μεντηλίδη έναν κόουτς που στο παρελθόν έχει προσφέρει πάρα πολλά στο σύλλογο. Η ανακοίνωση πρόσληψης του αναφέρει: «Την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ ανέλαβε ο Νίκος Μεντηλίδης. Ο γνωστός προπονητής στο χώρο του γυναικείου μπάσκετ που έχει συνδέσει το όνομά του με πολύ μεγάλες επιτυχίες του συλλόγου στο παρελθόν, θα καθοδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας με σκοπό την άμεση επιστροφή της στις εθνικές κατηγορίες».
Η διοίκηση του γυναικείου τμήματος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και την πρώην προπονήτρια, Ζωή Γιαννουζάκου για τη συνεισφορά της την προηγούμενη σεζόν: «Η διοίκηση του τμήματος, ευχαριστεί για την προσφορά της στην ομάδα τη μέχρι πρότινος προπονήτρια, Ζωή Γιαννουζάκου και της εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας της».
Η «BLUEARENA» επικοινώνησε με την Ζωή Γιαννουζάκου για να αναφερθεί στην αποχώρηση της: «Από τη διοίκηση μου είχαν καταθέσει πρόταση για να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας, αλλά αποφάσισα να μην την αποδεχτώ. Κρατάω μόνο τις καλές στιγμές που έζησα και εύχομαι τη νέα σεζόν με τον κ. Μεντηλίδη να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει».

Σχετικά Άρθρα

Δρακόπουλος: “Καλύτεροι τη νέα σεζόν – Συνεχίζουμε με Καντζούρη”

Μπάσκετ

Σούμποτιτς: “Μεγάλο come back του Ηρακλή! Δύσκολα νικάς στο Ιβανώφειο!”

Μπάσκετ

Σούλερ: “Ευγνωμονώ τον Ηρακλή – Μου επέτρεψε να χαρώ το μπάσκετ”

Μπάσκετ

Back to Top