Φουλ επίθεση με ανακοίνωση – προειδοποίηση

Σε φάση “φουλ επίθεσης” εναντίον όλου του συστήματος, που επιχειρεί να τον εξοντώσει περνά ο επίσημος ποδοσφαιρικός Ηρακλής, έχοντας με το μέρος του το απόλυτο …

Ηρακλής


Σε φάση “φουλ επίθεσης” εναντίον όλου του συστήματος, που επιχειρεί να τον εξοντώσει περνά ο επίσημος ποδοσφαιρικός Ηρακλής, έχοντας με το μέρος του το απόλυτο δίκιο, την φίλαθλη κοινή γνώμη και τις συντριπτικές αποκαλύψεις για τους φακέλους αδειοδότησης που “πέρασαν” άλλες ομάδες της Super League. Έκφραση αυτής της επιθετικής πολιτικής είναι η σημερινή (14/06) ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής, που έχει προειδοποιητικό χαρακτήρα σχετικά με το τι θα ακολουθήσει – τυχόν – άδικης απόφασης. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:


“Προς ΕΠΟ και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς


Η υπομονή και η αυτοσυγκράτηση είναι αρετή, που σπανίζει τρομακτικά στις εποχές μας, ιδίως όταν αδικείσαι κατάφωρα, ενώ κάποιοι (και με δημοσιογραφικές αποκαλύψεις πλέον) τυγχάνουν προνομιακής αντιμετώπισης. ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΝΑ ΕΚΛΗΦΘΟΥΝ ΩΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ – ΤΥΧΟΝ – ΘΑ ΑΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ, ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ – ΦΥΣΙΚΑ – ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.


Οι αποκαλύψεις θα είναι συντριπτικές και οι απαντήσεις άμεσες. ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ. Αυτό είναι βέβαιο. Ακόμη περιμένουμε τα ονόματα των μελών της Επιτροπής, που θα κρίνει το μέλλον του ΗΡΑΚΛΗ, αλλά αυτά ‘διαρρέονται’ εντέχνως και σκοπίμως στον Τύπο και μάλιστα… τμηματικά.


Το δίκιο μας το γνωρίζει, πλέον, όλη η φίλαθλη Ελλάδα, το αποκαλύπτει όλη η αθλητικογραφία της χώρας, με στοιχεία, που προκαλούν το κοινό αίσθημα. Γνωρίσατε την διαμαρτυρία μας. Δεν θέλετε να γνωρίσετε την οργή μας…


 ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ”

Σχετικά Άρθρα

Λεονίδης: “Αγορά – πακέτο ποδoσφαίρου, βόλεϊ και άλλων Τμημάτων” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top