Παπουτσάκης-Αλλη μια δήλωση… μνημείο!!

Δεν είναι μία, δεν είναι δύο… Είναι τόσο πολλές. Οι δηλώσεις που γίνονται όλες αυτές τις μέρες και προκαλούν θυμηδία έρχονται η μία πίσω από …

Ροπαλιές

Δεν είναι μία, δεν είναι δύο… Είναι τόσο πολλές. Οι δηλώσεις που γίνονται όλες αυτές τις μέρες και προκαλούν θυμηδία έρχονται η μία πίσω από την άλλη. Πλέον όμως, κανείς δεν μπορεί να κοροϊδέψει κανέναν. Διότι το σκηνικό έχει αποτυπωθεί ξεκάθαρα.


Η δήλωση που ήρθε να προστεθεί έγινε από τον Απόστολο Παπουτσάκη του Εργοτέλη που μιλώντας σε Μ.Μ.Ε. της Κρήτης θέλησε να απαντήσει και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά τις καταγγελίες του Νίκου Τζώρτζογλου (τώρα είναι πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου) και παλιότερα είχε δραστηριοποιηθεί (βεβαίως) ως παράγοντας στον Εργοτέλη.


Τι είχε πει ο Τζώρτζογλου, μεταξύ άλλων; Οτι… “ήταν λάθος του Εργοτέλη που ψήφισε υπέρ της μη επικύρωσης της βαθμολογίας” και τον καλούσε να ζητήσει άμεσα την ψήφιση της επικύρωσής της.


 


Και βγαίνει τώρα ο Παπουτσάκης (ΤΩΡΑ), πάνω από δύο εβδομάδες μετά από τότε που ψήφισε ο Εργοτέλης και είπε τα εξής, μιλώντας στην “Athletic Press”: “Όποιος σκέφτεται ότι ο Παπουτσάκης θα ψηφίσει για να μείνει στην Σούπερ Λιγκ ο Λεβαδειακός και να μην βγει ο ΟΦΗ είναι τρελός. Ο Λεβαδειακός κατέθεσε ένα αίτημα που αφορά στην προσφυγή του στο CAS εις βάρος του Ηρακλή. Η νομική υπηρεσία απεφάνθη ότι έχει ο Λεβαδειακός έχει το δικαίωμα να κάνει αυτήν την κίνηση. Δώσαμε μια παράταση ως τις 20 Ιουνίου ώστε αν το CAS δικαιώσει τον Λεβαδειακό, τότε από τον Ηρακλή θα αφαιρεθούν βαθμοί» τόνισε ο πρόεδρος του Εργοτέλη στην «Athletic Press».


Ωραίο, ε; Να θυμίσουμε στον κ.Παπουτσάκη λοιπόν ότι ο Εργοτέλης αποδέχτηκε ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ προτάσεις που έκανε ο Λεβαδειακός. Η κρητική ομάδα ψήφισε και τη μη επικύρωση της βαθμολογίας ενώ ψήφισε και για το ποια ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία. Επίσης να θυμίσουμε στον κ.Παπουτσάκη ότι η νομική υπηρεσία που απεφάνθη ότι ο Λεβαδειακός έχει το δικαίωμα να κάνει αυτή την κίνηση ΔΕΝ ΗΤΑΝ της Σούπερ Λίγκα αλλά ΗΤΑΝ το χαρτί που έστειλε ο κ.Κουρίδης, ο νομικός σύμβουλος από την Ε.Π.Ο. Κι επίσης να θυμίσουμε στον κ.Παπουτσάκη ότι ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να εξηγήσει (το ανεξήγητο) πώς το CAS είναι αρμόδιο διαιτητικό όργανο στις 27 Μαϊου και πώς ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ (ο ίδιος ο κ.Παπουτσάκης ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ στη δήλωσή του) στις 20 Ιουνίου.


Φτάνει, πια…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top