Βελτιωτικά έργα στο Ιβανώφειο

Εργοτάξιο θα θυμίζει για τις δύο επόμενες εβδομάδες το Ιβανώφειο, καθώς αρχίζουν από αύριο (15/6) έργα εντός της κεντρικής σάλας. Η αλλαγή των κανονισμών την …

Ηρακλής

Εργοτάξιο θα θυμίζει για τις δύο επόμενες εβδομάδες το Ιβανώφειο, καθώς αρχίζουν από αύριο (15/6) έργα εντός της κεντρικής σάλας. Η αλλαγή των κανονισμών την επόμενη σεζόν, αναγκάζει όλες τις ομάδες να προβούν σε αυτές τις εργασίες, αφού κάποιες από αυτές είναι η αλλαγή στην απόσταση του τριπόντου στα 6,75, αλλά και η αλλαγή σχήματος στις ρακέτες. Ο Ηρακλής και όλες οι ομάδες ευελπιστούν πως τα έξοδα αυτά θα καλυφθούν από την Πολιτεία.


Την ίδια ώρα κι ενώ όλος ο κόσμος του Ηρακλή παρακολουθεί τις εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ο Λευτέρης Κακιούσης είναι και αυτός αναγκασμένος να περιμένει. Παρόλα αυτά, εδώ και καιρό έχει κινητοποιηθεί για να είναι έτοιμος ώστε να προχωρήσει ο σχεδιασμός. Εξετάζει λίστες και με ξένους παίκτες που καθημερινά έρχονται στα χέρια του και από αυτές θέλει να ξεχωρίσει τις καλύτερες λύσεις, που παράλληλα θα είναι και οικονομικά προσιτές.

Σχετικά Άρθρα

Συρακόπουλος: “Οι καλαθοσφαιριστές θα χρειαστούν μεγάλο διάστημα για να επανέλθουν”

Μπάσκετ

Back to Top