ΒΑΛΤΕ ΦΡΕΝΟ ΣΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ

Έφτασε λοιπόν η ώρα της αλήθειας. Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ θα εξετάσει την Τετάρτη την έφεση της ΠΑΕ Ηρακλής για την αδειοδότηση της. Αν …

BlueArena, Απόψεις

Έφτασε λοιπόν η ώρα της αλήθειας. Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ θα εξετάσει την Τετάρτη την έφεση της ΠΑΕ Ηρακλής για την αδειοδότηση της. Αν ο τρόπος με τον οποίο ΟΛΗ η κοινή γνώμη υποδέχτηκε και αντιμετώπισε την πρωτόδικη απόφαση μπορεί να αποτελέσει ένα κριτήριο, θα λέγαμε ότι δεν θα υπήρχε η παραμικρή αμφιβολία για την απόφαση της επιτροπής εφέσεων.


Όμως στην Ελλάδα είμαστε γι’ αυτό καλά κάνει η ΠΑΕ Ηρακλής που δεν αφήνει ούτε στιγμή που να μην υπενθυμίζει προς κάθε κατεύθυνση πόσο σκανδαλώδης είναι η πρωτόδικη απόφαση. Όμως για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, η πρωτόδική απόφαση με την οποία δεν αδειοδοτήθηκε η ΠΑΕ Ηρακλής, δεν είναι μόνο σκανδαλώδης, αλλά ταυτόχρονα είναι και προκλητική, γιατί μέσα από την έρευνα, τα ρεπορτάζ όλου του τύπου, αλλά και την αποκάλυψη της BLUEARENA για τον “διπλό” Αναστόπουλο, αποδεικνύεται ότι η περίφημη επιτροπή του Σάββα ή δεν ελέγχει καθόλου τους φακέλους (στην περίπτωση αυτή προφανώς η απόφαση για τον Ηρακλή της υπαγορεύτηκε) ή χρησιμοποιεί άλλα μέτρα και άλλα σταθμά για κάθε ΠΑΕ και στην περίπτωση αυτή θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να πληροφορηθεί ο κόσμος ποιος έδωσε την γραμμή να αντιμετωπισθεί η ΠΑΕ Ηρακλής με τον τρόπο που πρωτόδικα αντιμετωπίσθηκε.


Όμως όπως και αν έχουν τα πράγματα, η αλήθεια είναι ότι από την ημέρα που ο Σάββας και η… παρέα του έβγαλαν την απόφαση, έχουμε σε εξέλιξη ένα ακόμα σκάνδαλο για το δύσμοιρο το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό δεν το αμφισβητεί κανένας, ακόμα και αν η ομάδα την οποία υποστηρίζει μπορεί να επωφεληθεί. Δίνεται λοιπόν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία στην επιτροπή εφέσεων να στείλει στον ποδοσφαιρικό κόσμο αυτής της χώρας που καθολικά αποδοκίμασε την πρωτόδικη απόφαση ένα μήνυμα: Ότι “το άδικο δεν ευλογείται”. Ότι δεν μπορεί η πρωτόδικη επιτροπή να “βλέπει” αν κάποιες υποχρεώσεις τακτοποιήθηκαν με μια μικρή καθυστέρηση και την ίδια στιγμή να μην παίρνει είδη ότι το Ελληνικό ποδόσφαιρο “κατακλύστηκε” από Αναστόπουλους.


Τέτοιο σκάνδαλο δεν αντέχεται από κανένα. Η απαίτηση είναι καθολική. ΒΑΛΤΕ ΦΡΕΝΟ ΣΤΑ ΣΚΑΔΑΛΑ.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top