Το ψήφισμα του ΓΣ

Ο Ερασιτέχνης Ηρακλής έδωσε στη δημοσιότητα το ψήφισμα προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό της χώρας, για το σκάνδαλο που επιχειρείται εις βάρος …

Επικαιρότητα

Ο Ερασιτέχνης Ηρακλής έδωσε στη δημοσιότητα το ψήφισμα προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό της χώρας, για το σκάνδαλο που επιχειρείται εις βάρος του Ηρακλή.


Αξιότιμε κύριε,


Η ιστορία των 102 χρόνων του ΗΡΑΚΛΗ, που είναι γεμάτη από εθνικές, πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες με χιλιάδες διακρίσεις, δεν είναι δυνατό να διακυβεύεται, ειδικά στις δύσκολες ώρες που περνάει η ελληνική κοινωνία, από μικρολεπτομέρειες, βάσει των οποίων η πρωτοβάθμια επιτροπή αδειοδότησης της Ε.Π.Ο., κρίνοντας προφανώς χωρίς συναίσθηση της γενικότερης οικονομικής κατάστασης, αποφάσισε τον αφανισμό του ΗΡΑΚΛΗ.


Δεν ζητούμε επιείκεια, αλλά να κριθούμε με ίσα μέτρα όπως το σύνολο όχι μόνο των αθλητικών σωματείων αλλά και όλων των εμπλεκομένων κοινωνικοοικονομικών παραγόντων.


Η συνταγματικώς κατοχυρωμένη ισονομία των ελλήνων δεν επιτρέπεται να μην εφαρμοστεί στη περίπτωση του ιστορικότερου αθλητικού σωματείου της χώρας μας.


Ζητούμε την άμεση παρέμβαση σας, για να δοθεί τέλος σ’ αυτήν τη εφιαλτική κατάσταση, που χωρίς ευθύνη μας έχει δημιουργηθεί, ώστε να υλοποιηθεί η ολυμπιακή αρχή του «ευ αγωνίζεσθαι».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top