Στον φάκελο Αναστόπουλος, στον πάγκο Οκούκα!!!!

Η Νέα Καβάλα μόλις χθες (12/6) υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ντράγκαν Οκούκα. Στο φάκελο αδειοδότησης όμως δήλωσε τον Νίκο Αναστόπουλο, ο οποίος μέχρι το φινάλε της …

Διάφορα

Η Νέα Καβάλα μόλις χθες (12/6) υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ντράγκαν Οκούκα. Στο φάκελο αδειοδότησης όμως δήλωσε τον Νίκο Αναστόπουλο, ο οποίος μέχρι το φινάλε της χρονιάς εργαζόταν στον ΠΑΣ και φυσικά δηλώθηκε και στον φάκελο των Ιωαννίνων! Παρόλα αυτά, η πρωτοβάθμια επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, ενέκρινε και τους δύο φακέλους!!!!!!!


Ο Έλληνας τεχνικός που μέχρι την Πέμπτη το βράδυ δήλωνε άγνοια, την Παρασκευή έλεγε ότι… «έχω συμφωνήσει και έχω εισπράξει προκαταβολή».


Στο εύλογο ερώτημα που του έθεσε η BLUEARENA, για τον λόγο που άλλαξε στάση, υποστήριξε εκνευρισμένος… «Εσείς τι πρόβλημα έχετε; Ανακριτής είστε; Είναι η πρώτη φορά που κάποιος σας λέει ότι δεν συμφώνησα και την επόμενη σας λέει κάτι άλλο; Δικαίωμά μου είναι να λέω ότι θέλω».


Η BLUEARENA επικοινώνησε και με τον Χρήστο Σάββα, ο οποίος είχε υποσχεθεί να ελέγξει τον φάκελο της Καβάλας. Κράτησε την υπόσχεσή του, αλλά η απάντηση που μας έδωσε, μάλλον δεν τιμάει την επιτροπή και όσους την όρισαν. «Είναι αλήθεια ότι δηλώθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος ως προπονητής. Έχει συμβόλαιο θεωρημένο από την Εφορία. Εμείς εξετάζουμε βάσει κριτηρίων. Ας το ψάξει ο κ. Αναστόπουλος. Εμείς δεν θα γίνουμε ντετέκτιβ. Ο φάκελος ήταν πλήρης». Απίστευτα πράγματα από τον Κοζανίτη παράγοντα της ΕΠΟ, ο οποίος μετατράπηκε σε… ντετέκτιβ για να ελέγξει αν ο Ηρακλής πλήρωσε εμπρόθεσμα τους ποδοσφαιριστές ή με καθυστέρηση λίγων ημερών.


Αν και δεν χρειάζεται να γίνει κάποιος ντετέκτιβ για να αντιληφθεί ότι κάτι περίεργο συμβαίνει. Μία ματιά στο ρεπορτάζ της Καβάλας, όταν η μακεδονική ΠΑΕ κατέθεσε τον φάκελο με το όνομα του Αναστόπουλο, αρκούσε. Πουθενά δεν υπήρχε συμφωνία με τον Έλληνα τεχνικό. Όλο αυτό το διάστημα έψαχνε προπονητή και τον βρήκε μόλις χθες στο πρόσωπο του Οκούκα.


Λίγα λεπτά μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, λάβαμε ένα mail από αναγνώστη της BLUEARENA, στο οποίο έθετε ένα λογικό ερώτημα: «Αν η Καβάλα δήλωσε τον Αναστόπουλο, ο ΠΑΣ ποιος δήλωσε; Εκεί δεν εργαζόταν μέχρι και πριν από λίγες ημέρες;».


Αμέσως επικοινωνήσαμε εκ νέου με τον Χρήστο Σάββα, ζητώντας του να μας διευκρινίσει αν στον φάκελο οι ομάδες δηλώνουν τον προπονητή που θα έχουν τη νέα περίοδο ή αυτόν που είχαν στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε. «Ο φάκελος αφορά τη χρονιά που ολοκληρώθηκε. Οπότε οι ομάδες δηλώνουν αυτόν που είχαν», μας απάντησε.


«Αν η Καβάλα δήλωσε τον Ανασταστόπουλο, ο ΠΑΣ ποιον δήλωσε;», ήταν η επόμενη ερώτηση. «Δεν θυμάμαι. Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν υπάρχει θέμα με την Καβάλα και τον Αναστόπουλο. Υπάρχει συμβόλαιο κατατεθειμένο. Εμείς ελέγχουμε την ουσία», μας απάντησε.


«Δεν είναι ζήτημα ουσίας αν δύο ΠΑΕ δήλωσαν τον ίδιο προπονητή;», η επόμενη ερώτηση, στην οποία απέφυγε να απαντήσει. «Σας είπα ότι δεν υπάρχει θέμα. Γιατί το ψάχνετε;».


Δυστυχώς για τον κ. Σάββα, εμείς συνεχίσαμε να το ψάχνουμε και επικοινωνήσαμε με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα, ο οποίος βρισκόταν στο Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης. Όταν του θέσαμε το ερώτημα ποιον προπονητή δήλωσε ο ΠΑΣ, μας απάντησε: «Μα φυσικά τον Αναστόπουλο. Αυτόν δεν είχαμε προπονητή μέχρι το τέλος της χρονιάς; Ποιον θα μπορούσαμε να δηλώσουμε;».


Στη συνέχεια τον πληροφορήσαμε ότι κάτι ανάλογο έγινε και με την Καβάλα. Δεν έδειξε να εκπλήσσεται και το σχόλιο που έκανε ήταν… «Στην Ελλάδα είμαστε παιδιά. Τι ψάχνετε…».


Η δημοσιογραφική έρευνα έχει προχωρήσει αρκετά πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα. Ελπίζουμε οι άρμοδιοι από εδώ και στο εξής τα πράξουν τα δέοντα και να καταλογίσουν τυχόν ευθύνες στους αρμοδίους.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top