«Υπάρχει φάκελος με πλαστά χαρτιά»!!

Μια νέα καταγγελία έρχεται να προστεθεί στις τόσες που γίνονται όλες αυτές τις μέρες για τους φακέλους και τις άδειες των ομάδων στη Σούπερ Λίγκα. …

Διάφορα

Μια νέα καταγγελία έρχεται να προστεθεί στις τόσες που γίνονται όλες αυτές τις μέρες για τους φακέλους και τις άδειες των ομάδων στη Σούπερ Λίγκα. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου ήταν αποκαλυπτικός στο παγκρήτιο συλλαλητήριο (11/6) και μίλησε για φάκελο με πλαστά χαρτιά! Ο Τζώρτζογλου ισχυρίστηκε ότι ένας από τους φακέλους που έχει κατατεθεί περιέχει πλαστά έγγραφα! Δεν είπε πάντως σε ποια ομάδα αναφέρεται.


Ο Τζώρτζογλου, είπε μεταξύ άλλων ότι… «πρέπει να ανοιχτούν όλοι οι φάκελοι των ομάδων που έχουν κατατεθεί προς αδειοδότηση για το νέο πρωτάθλημα της Super League. Να δούμε ποιοι τηρούν τις προϋποθέσεις και ποιοι όχι, διότι οι πληροφορίες λένε ότι τουλάχιστον μια ομάδα της Super League πήρε αδειοδότηση με πλαστά έγραφα στον φάκελό της. Αυτό είναι σκάνδαλο και δεν θα περάσει έτσι».


Επίσης για μία ακόμη φορά επιτέθηκε στον Εργοτέλη που είχε -και αυτός- ψηφίσει τη μη επικύρωση της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκα και κάλεσε την κρητική ομάδα να ζητήσει την άμεση επικύρωση της βαθμολογίας.


Απίθανα πράγματα. Οι καταγγελίες έρχονται βροχή και από την Ε.Π.Ο. δεν λένε τίποτα. Μια Ε.Π.Ο. που θέλει το καλό του αθλήματος όταν όμως έχει να κάνει με δηλώσεις που καταγγέλλουν την αξιοπιστία του ίδιου του αθλήματος, παίρνουν αποφάσεις μετά από… τρεις μήνες. Ή μήπως ξεχνιούνται κάποια πράγματα; Η Ε.Π.Ο. με την… τυπολατρία της στους φακέλους αδειοδότησης, θυμήθηκε να… τιμωρήσει -κοντά τρεις μήνες μετά- τον Πάμπλο Γκαρσία (έγγραφη επίπληξη) και τον Βαγγέλη Βλάχο, προπονητή του Αστέρα Τρίπολης (με 10.000 ευρώ) για δηλώσεις που είχαν κάνει στις… 21 Μαρτίου και κατήγγειλαν την αξιοπιστία του Πρωταθλήματος. Χώρια που σε εκείνη την περίοδο είχαν κάνει δηλώσεις αναλόγου ύφους και ο Δώνης και ο Καραγεωργίου. Εκείνοι πάντως δεν κλήθηκαν σε απολογία. Τόση ευθιξία. Τόση ευαισθησία.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top