Λαϊκή απαίτηση για άνοιγμα όλων των φακέλων

Τις τελευταίες ημέρες διαπιστώνουμε μία (παρασκηνιακή) προσπάθεια των ανθρώπων της ΕΠΟ να μην γίνει δεκτή η απαίτηση της φίλαθλης Ελλάδος για άνοιγμα όλων των φακέλων …

Ηρακλής

Τις τελευταίες ημέρες διαπιστώνουμε μία (παρασκηνιακή) προσπάθεια των ανθρώπων της ΕΠΟ να μην γίνει δεκτή η απαίτηση της φίλαθλης Ελλάδος για άνοιγμα όλων των φακέλων που κατέθεσαν οι ΠΑΕ. Τι φοβούνται άραγε; 


Κρύβονται πίσω από την περιβόητη «ρήτρα εμπιστευτικότητας» και κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να μην γίνει το αυτονόητο. Δεν είναι δυνατόν τρεις άνθρωποι, τα μέλη δηλαδή της πρωτοβάθμιας επιτροπής αδειοδοτήσεων, να εγκρίνουν ή να απορρίπτουν φακέλους ΠΑΕ κατά το δοκούν, χωρίς να διαθέτουν καμία επιστημονική κατάρτιση. 


Μόνο στην Ελλάδα και σε ποδοσφαιρικά υποανάπτυκτες χώρες θα μπορούσε ένας έμπορος ειδών υγιεινής να κρίνει το μέλλον μίας ποδοσφαιρικής εταιρίας. Μόνο στην Ελλάδα και σε ποδοσφαιρικά υποανάπτυκτες χώρες, ο πρόεδρος της επιτροπής δεν θα θυμόταν αν μία ΠΑΕ δήλωσε στον φάκελο ένα άνεργο προπονητή, μόνο και μόνο επειδή διαθέτει δίπλωμα UEFA Pro. 


Οι φάκελοι όλων των ομάδων ΠΡΕΠΕΙ να ανοίξουν και θα ανοίξουν, έστω και με εισαγγελική παρέμβαση για να λάμψει η αλήθεια… Είτε το θέλουν, είτε δεν το θέλουν.

Σχετικά Άρθρα

Αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου του Εμανουέλ Περόνε

Ποδόσφαιρο

Back to Top