“Κουράγιο μάγκες…”

Ολόκληρη η ποδοσφαιρική Ελλάδα βρίσκεται στο πλευρό του Ηρακλή. Η τελευταία ανακοίνωση συμπαράστασης προέρχεται από τους οργανωμένους οπαδούς της Παναχαϊκής, “Redblack”. “Oι οργανωμένοι φίλαθλοι της ιστορικής …

Ηρακλής

Ολόκληρη η ποδοσφαιρική Ελλάδα βρίσκεται στο πλευρό του Ηρακλή. Η τελευταία ανακοίνωση συμπαράστασης προέρχεται από τους οργανωμένους οπαδούς της Παναχαϊκής, “Redblack”.


“Oι οργανωμένοι φίλαθλοι της ιστορικής ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ 1891, REDBLACK, εκφράζουμε την αμέριστη συμπαραστασή μας στην προσπάθεια των φιλάθλων του Ηρακλή ενάντια στο κατεστημένο των μηχανισμών του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, για υποβιβασμό της ομάδας του ΗΡΑΚΛΗ στην Β’ Εθνική, με μόνο όπλο τους τις διάφορες αλχημείες και τα “δήθεν” κωλύματα. 


Εμείς, έχοντας νιώσει στο πετσί μας το αποτέλεσμα των μηχανισμών, γράψαμε μια μαύρη σελίδα στην υπεραιωνόβια Ιστορία της αγαπημένης μας Παναχαικής 1891, με σχεδόν αντίστοιχο σκηνικό το 2003. Ο περίφημος νόμος Βενιζέλου προσπάθησε να μας εξαφανίσει εν μια νυκτί.Όμως, κύριοι, η Ιστορία 100 και πλέον χρόνων, δεν διαγράφετε με έωλους νόμους και στημένους μηχανισμούς. 


Εμείς πληρώσαμε άδικα και συνεχίζουμε να το πληρώνουμε, μέχρι και σήμερα… 


Είμαστε ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ στην αγνή προσπάθεια των φιλάθλων του ΗΡΑΚΛΗ και ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ την προσπάθεια τους στον ΔΙΚΑΙΟ αγώνα τους. 


Υ.Γ  Μπορεί η ομάδα μας, δυστυχώς να βρίσκετε στην Γ’ ΕΘΝΙΚΗ αλλά η θέση και η ιστορία μας μας υποχρεώνει να ασχολούμαστε με την Α ΕΘΝΙΚΗ.


ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΑΓΚΕΣ…”


http://www.redblack.gr/v2/index.php?option=com_content&view=article&id=183:2010-06-10-15-47-31&catid=34:2009-06-26-06-28-17&Itemid=53


 

Σχετικά Άρθρα

Ν. Παπαδόπουλος: “Εγώ είμαι εδώ για τον Ηρακλή, εφόσον…” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top