ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Και ο ΠΑΣ δήλωσε Αναστόπουλο!!!

Ο άνεργος Νίκος Αναστόπουλος, εμφανίζεται ως προπονητής στους φακέλους δύο ΠΑΕ. Ναι, καλά διαβάσατε. Εκτός από τη Νέα Καβάλα, το όνομα του Αναστόπουλου φιλοξενείται και …

Διάφορα

Ο άνεργος Νίκος Αναστόπουλος, εμφανίζεται ως προπονητής στους φακέλους δύο ΠΑΕ. Ναι, καλά διαβάσατε. Εκτός από τη Νέα Καβάλα, το όνομα του Αναστόπουλου φιλοξενείται και στον φάκελο του ΠΑΣ Γιάννενα. Απίστευτο και όμως ελληνικό.


Λίγα λεπτά μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, λάβαμε ένα mail από αναγνώστη της BLUEARENA, στο οποίο έθετε ένα λογικό ερώτημα: «Αν η Καβάλα δήλωσε τον Αναστόπουλο, ο ΠΑΣ ποιος δήλωσε; Εκεί δεν εργαζόταν μέχρι και πριν από λίγες ημέρες;».


Αμέσως επικοινωνήσαμε εκ νέου με τον Χρήστο Σάββα, ζητώντας του να μας διευκρινίσει αν στον φάκελο οι ομάδες δηλώνουν τον προπονητή που θα έχουν τη νέα περίοδο ή αυτόν που είχαν στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε. «Ο φάκελος αφορά τη χρονιά που ολοκληρώθηκε. Οπότε οι ομάδες δηλώνουν αυτόν που είχαν», μας απάντησε.


«Αν η Καβάλα δήλωσε τον Ανασταστόπουλο, ο ΠΑΣ ποιον δήλωσε;», ήταν η επόμενη ερώτηση. «Δεν θυμάμαι. Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν υπάρχει θέμα με την Καβάλα και τον Αναστόπουλο. Υπάρχει συμβόλαιο κατατεθειμένο. Εμείς ελέγχουμε την ουσία», μας απάντησε.


«Δεν είναι ζήτημα ουσίας αν δύο ΠΑΕ δήλωσαν τον ίδιο προπονητή;», η επόμενη ερώτηση, στην οποία απέφυγε να απαντήσει. «Σας είπα ότι δεν υπάρχει θέμα. Γιατί το ψάχνετε;».

Σχετικά Άρθρα

Το τρόπαιο του 80 είχε κατασχεθεί από την Καστοριά και το ζητεί πίσω…

Ποδόσφαιρο

Super League: Ηρακλή απόντος, καμία – βεβαίως – κύρωση για μη αδειοδότηση!

Ποδόσφαιρο

Back to Top