«Ανοίξτε τους φακέλους»

Και επισήμως πλέον η ΠΑΕ Ηρακλής απαιτεί από την ΕΠΟ το άνοιγμα όλων των φακέλων που κατέθεσαν οι ομάδες για να αποκτήσουν το πιστοποιητικό συμμετοχής …

Ηρακλής

Και επισήμως πλέον η ΠΑΕ Ηρακλής απαιτεί από την ΕΠΟ το άνοιγμα όλων των φακέλων που κατέθεσαν οι ομάδες για να αποκτήσουν το πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα. Η ανακοίνωση που εκδόθηκε είναι εξαιρετικά σαφής και θα ισχύει ανεξαρτήτως έκβασης της δικαστικής μάχης για την εξασφαλίση του πιστοποιητικού συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα:


«Η υπόθεση του αθλητισμού και πιο συγκεκριμένα του ποδοσφαίρου αφορά σε όλους τους πολίτες, καθώς χρηματοδοτείται και επιβιώνει από όλους τους φορολογουμένους. Αυτή η προϋπόθεση ύπαρξης του ποδοσφαιρικού χώρου συνεπάγεται την αδυναμία αποδοχής της οποιασδήποτε ‘ρήτρας εμπιστευτικότητας’, που έρχεται αντιμέτωπη με το αίτημα της απόλυτης διαφάνειας της εποχής μας.

Αν και εφόσον η ΕΠΟ επιθυμεί να διαφυλάξει το κύρος της, οφείλει να ανοίξει και να δώσει στην δημοσιότητα το περιεχόμενο όλων των φακέλων, όλων των ΠΑΕ, από το 2005, όταν και καθιερώθηκε η διαδικασία της αδειοδότησης, μέχρι σήμερα. Τίποτε δεν πρέπει να μείνει θολό, τίποτε δεν πρέπει να μείνει στο σκοτάδι.

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ απαιτεί από την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας την απόλυτη διαφάνεια. Εδώ και τώρα άνοιγμα των φακέλων για την διαφάνεια και την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου μας…»

Σχετικά Άρθρα

Back to Top