Άλλο είναι το πραγματικό σκάνδαλο

Αυτό που συμβαίνει με τον αγώνα που κάνει ο Ηρακλής για να βρει το δίκιο της η ΠΑΕ δεν έχει προηγούμενο. Και βέβαια αναφερόμαστε στην …

Ροπαλιές

Αυτό που συμβαίνει με τον αγώνα που κάνει ο Ηρακλής για να βρει το δίκιο της η ΠΑΕ δεν έχει προηγούμενο. Και βέβαια αναφερόμαστε στην ανταπόκριση που έχει ο αγώνας αυτός. Μια ανταπόκριση που καθημερινά γίνεται αισθητή από τις ανακοινώσεις που βγάζουν σύνδεσμοι οπαδών άλλων ομάδων οι οποίοι δεν αγάπησαν ξαφνικά την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά αναγνωρίζουν το δικαίωμά της να κριθεί και αυτή με τα ίδια μέτρα και σταθμά που κρίθηκαν και όλες οι υπόλοιπες ΠΑΕ.


Άλλωστε και σήμερα ακόμα η ΠΑΕ Ηρακλής ζητάει να δοθούν στην δημοσιότητα ΟΛΟΙ οι φάκελοι με τους οποίους αδειοδοτήθηκαν οι ΠΑΕ τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο και πέρα από αυτό, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο πως ούτε ο άμεσα ενδιαφερόμενος, δηλαδή ο Λεβαδειακός, πήρε επίσημα θέση. Τι πρέπει δηλαδή να υποθέσουμε; Ότι ο Κομπότης δεν ενδιαφέρεται για την εξέλιξη της υπόθεσης; Ότι απλά περιορίστηκε στο να μην επικυρωθεί η βαθμολογία; Κανένας δεν είναι τόσο αφελής ώστε να πιστέψει ότι το αφεντικό του Λεβαδειακού είναι απλός θεατής των εξελίξεων. Και αν δεν λέει κάτι ή δεν παίρνει θέση είναι ή γιατί θεωρεί ότι η τακτική αυτή τον εξυπηρετεί ή γιατί φροντίζουν να εμφανίζουν τις θέσεις του κάποιοι άλλοι.


Ο Μανόλης Γαβαθιώτης, στην προσωπική του στήλη «Πολλά εν ολίγοις» στο «Φως των Σπορ» αναφερόμενος στη υπόθεση που αφορά τον Ηρακλή γράφει ότι αν οι κυανόλευκοι δικαιωθούν θα πρόκειται για σκάνδαλο. Επικαλείται αυτά που «ακούει» επειδή όπως γράφει δεν ξέρει το σκεπτικό. Και γιατί ευθύνεται η ΠΑΕ Ηρακλής που δεν είδε το φως της δημοσιότητας το σκεπτικό και όχι ο Σάββας και η επιτροπή του; Προφανώς ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος «ακούει» αυτά που βγαίνουν από την πλευρά του Λεβαδειακού. Είναι γνωστές οι πολύ καλές σχέσεις του και η φιλία του με τον Κομπότη από την εποχή που στον Λεβαδειακό ήταν προπονητής ο Τέλης Μπατάκης. Και για να μην παρεξηγηθούμε. Δεν είναι κακό που είναι φίλοι, ούτε είναι κακό που ο Κομπότης τον εκτιμάει και τον σέβεται. Το κακό είναι που παίρνει θέση σε ένα τόσο σοβαρό θέμα με βάση αυτά που «ακούει».


Στην BLUEARENA υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι γνωρίζουν καλά τον Γαβαθιώτη και το πόσο ψάχνει τα ρεπορτάζ, στα θέματα που αναδεικνύει από την στήλη του και εκτιμούμε ότι αυτό που θα περιμέναμε είναι να υποστηρίξει το άνοιγμα ΟΛΩΝ των φακέλων των προηγούμενων χρόνων (αυτό που και επίσημα ζητάει η ΠΑΕ Ηρακλής) για να διαπιστώσει ο κόσμος (και να μην στηρίζεται ο καθένας σ’ αυτά που «ακούει») με ποια κριτήρια δίνονταν (ή δόθηκαν και φέτος) οι άδειες. Γιατί ΕΚΕΙ βρίσκεται το σκάνδαλο και όχι στην απόφαση που είναι βέβαιο ότι θα δικαιώσει τον Ηρακλή.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top