Άπαντες βγάζουν το καπέλο στους οπαδούς του Ηρακλή

Μεταφέρουμε αυτούσιο το σχόλιο του έγκριτου δημοσιογράφου Στράτου Σεφτελή, που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα του Εθνοσπόρ και αφήνουμε τα σχόλια σε όλους εσάς: «Ο Ηρακλής τα είχε …

Ηρακλής

Μεταφέρουμε αυτούσιο το σχόλιο του έγκριτου δημοσιογράφου Στράτου Σεφτελή, που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα του Εθνοσπόρ και αφήνουμε τα σχόλια σε όλους εσάς:


«Ο Ηρακλής τα είχε κάνει «μαντάρα» στο ταμείο του. Είχε χαθεί ο λογαριασμός. Aρα, η άρνηση της ΕΠΟ να του χορηγήσει -καταρχήν- άδεια συμμετοχής στο προσεχές πρωτάθλημα είναι δικαιολογημένη.


Αυτή είναι η αλήθεια. Πριν από δύο εβδομάδες, ο Ηρακλής βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο. Καταδικασμένος! Τις τελευταίες ημέρες όμως, το κλίμα μεταστρέφεται εντυπωσιακά υπέρ του. Για πολλούς και διάφορους λόγους.


Το ερώτημα… «αν στη θέση του Ηρακλή ήταν ο Ολυμπιακός, θα είχε τα κότσια η ΕΠΟ να πάρει τέτοια απόφαση;…», είναι ένας από αυτούς τους λόγους. Αυτό, βεβαίως, δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταπατώνται οι κανονισμοί αιωνίως.


Ο άλλος λόγος που ο Ηρακλής κερδίζει τη συμπάθεια των φιλάθλων των υπόλοιπων ομάδων είναι η ποιότητα των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας. Ο Ηρακλής, μας δίνει πραγματικά μαθήματα πώς μπορεί να διαμαρτυρηθεί κάποιος έντονα, χωρίς να μετατρέπεται σε… κανίβαλο!


Στις πορείες του συμμετέχουν άνθρωποι κάθε ηλικίας, γυναίκες, παιδιά. Ανθρωποι νορμάλ, καθημερινοί, εργαζόμενοι, νομοταγείς. Οχι ψυχασθενείς. Στόχος κάθε διαδήλωσης είναι να εξασφαλιστεί η στήριξη της κοινωνίας. Και ο Ηρακλής το πετυχαίνει αυτό με εντυπωσιακό τρόπο.


Ο άλλος λόγος που αντιστρέφεται το κλίμα υπέρ του Ηρακλή ονομάζεται… Κομπότης! Καθημερινά διαπιστώνονται μικρές και μεγάλες παρατυπίες, προκειμένου να ευνοηθεί ο διάσημος παράγοντας από τη Λιβαδειά, ο οποίος αρνείται πεισματικά να δεχθεί ότι έχασε το παιχνίδι μέσα στο γήπεδο. Ξέρει αυτός από νίκες στα «χαρτιά». Από την υπόθεση του Βάλνερ…»

Σχετικά Άρθρα

Back to Top