Υπόκλιση Μπέου στον κόσμο του Ηρακλή

Την πεποίθησή του ότι ο Ηρακλής θα πάρει το χαρτί της αδειοδότησης, εξέφρασε ο Αχιλλέας Μπέος με δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis». Παράλληλα μίλησε με …

Ηρακλής

Την πεποίθησή του ότι ο Ηρακλής θα πάρει το χαρτί της αδειοδότησης, εξέφρασε ο Αχιλλέας Μπέος με δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis». Παράλληλα μίλησε με θαυμασμό για τις κινητοποιήσεις των οπαδών του Ηρακλή.


«Συγχαρητήρια σε όλους τους φιλάθλους του Ηρακλή. Από τον πιο μικρό έως τον πιο μεγάλο. Έδειξαν μια άλλη εικόνα και μια δυναμική, που θα προβληματίσει και τον πλέον αδιάφορο. Μπράβο τους. Το σκεπτικό του νομοθέτη δεν είναι να εξοντώσει κάποιον, αλλά να βάλει τέτοιες ποινές για να συνετιστεί κάποιος και να πληρώσει. Έχεις μια οφειλή στο δημόσιο, σε πάει αυτόφωρο, αν το πληρώσεις έστω και λίγο μετά, δεν έχεις επιπτώσεις. Σε έπιασε ο αστυνομικός να οδηγάς χωρίς να έχεις μαζί σου το δίπλωμα, πας στο δικαστήριο και το δείχνεις και δε σου κάνουν τίποτα. Ναι, υπάρχει ένας κανονισμός, που λέει μέχρι 31 Μαρτίου πρέπει να εξοφληθούν οι οφειλές. Δε λέει ότι αν πληρώσεις στις 5 Απριλίου ή 5 Μαΐου, κακώς τις πλήρωσες. Αν είναι έτσι, ας πει ο Ηρακλής δώστε πίσω τα λεφτά μου και ρίξτε με. Δικαιωματικά ο Ηρακλής θα πάρει την αδειοδότηση, από την αρχή έλεγα αυτό».


Όσο για τις καταγγελίες του Νίκου Τζώρτζογλου, είπε: «Το ποιος ειναι διεφθαρμένος ας το κρίνει ο κόσμος του Ηρακλή. Είναι ντροπή γα τον Ηρακλή να έχει υποστηρικτές σαν τον κ. Τζώρτζογλου. Στο συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας ο Εργοτέλης ψήφισε κατά. Μπορεί μετά να δέχτηκε το λάθος του, αλλά ήταν αργά, ας πήγαινε ο ίδιος να ψήφιζε. Αυτά είναι φτηνές δικαιολογίες. Εκπρόσωπος του Εργοτέλη ήταν ο κ. Παπουτσάκης. Εγώ δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Όχι μόνο ψήφισε, αλλά πήρε και θέση. Αν νομίζει ο κ. Τζώρτζογλου ότι επειδή έχει μουστάκι είναι άνδρας κάνει λάθος. Δε λέω ότι δεν είναι, αλλά άλλο να νομίζεις ότι είσαι».

Σχετικά Άρθρα

Αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου του Εμανουέλ Περόνε

Ποδόσφαιρο

Back to Top