Το ιστορικό του σκανδάλου στους βουλευτές

Οι βουλευτές Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης, όπως και ο Νομάρχης και ο Δήμαρχος της πόλης, παρέλαβαν σήμερα (07/06) κείμενο, που περιέχει αναλυτικά το ιστορικό του …

Ηρακλής

Οι βουλευτές Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης, όπως και ο Νομάρχης και ο Δήμαρχος της πόλης, παρέλαβαν σήμερα (07/06) κείμενο, που περιέχει αναλυτικά το ιστορικό του σκανδάλου, το οποίο εξυφαίνεται εις βάρος του Ηρακλή με την απόφαση για την αδειοδότηση, με όλες τις λεπτομέρειές του, όπως ακριβώς είχε υποσχεθεί στους πολιτικούς της πόλης ο Γιάννης Τάκης από τη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε. Στο κείμενο επισημαίνονται τα – τυπολατρικού χαρακτήρα – σημεία στα οποία εστιάζεται η αρχική απορριπτική απόφαση και οι τρόποι ανασκευής τους σε δεύτερο βαθμό από την “κυανόλευκη” νομική υπηρεσία.


Να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα (07/06) το απόγευμα δεν έχει γνωστοποιηθεί η σύνθεση της επιτροπής εφέσεων, όπως είχε ζητήσει από την Παρασκευή με εξώδικο η ΠΑΕ Ηρακλής. Το αίτημα αφορά στα ονοματεπώνυμα τακτικών και αναπληρωματικών μελών της επιτροπής, καθώς και τις επαγγελματικές – επιστημονικές ιδιότητές τους. 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top