Στοφορόπουλος: “Οι κουμπάροι κάνουν κουμάντο”

Ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου, Ηλίας Στοφορόπουλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Libero 107,4 “Γεγονότα” και μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ηρακλής με την …

Ηρακλής
Ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου, Ηλίας Στοφορόπουλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Libero 107,4 “Γεγονότα” και μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ηρακλής με την αδειοδότηση.


“Η αγανάκτηση ανάγκασε κάθε φίλο του Ηρακλή να βγει στους δρόμους, να σηκωθεί από τον καναπέ και να φωνάξει για το δίκιο της ομάδας του. Βλέπετε τι γίνεται πάντως στην Ελλάδα, αν όσα έγιναν στο ΣΕΦ τα έκαναν φίλοι του Ηρακλή, τι θα έλεγαν τώρα τα media; Φαντάζεστε; Φέτος ειδικά έχουμε τιμωρηθεί για ψιλοπράγματα και δεν είπαμε κουβέντα αλλά αυτό δεν το αντέχουμε πια. Ο Ηρακλής και ο κόσμος του είναι στους δρόμους για αυτόν ακριβώς τον λόγο, για την αδικία, έχει αγανακτήσει και δεν υπάρχει άλλος τρόπος να αντιδράσει. Δεν μπορεί να “κολλάει” μια επιτροπή σε μικρολέπτομερειες και να αποφασίζει έτσι για τον Ηρακλή. Μάλιστα οι ίδιοι που την έβγαλαν, δηλώνουν τις τελευταίες μέρες ότι ο Ηρακλής θα δικαιωθεί στην δευτεροβάθμια. Τότε γιατί έβγαλαν αρχικά αυτή την απόφαση; Το μόνο σοβαρό επιχείρημα που είχαν ήταν αυτό για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου αλλά και πάλι η ΟΥΕΦΑ δίνει ένα χρόνο περιθώριο και παράταση για να ολοκληρωθεί. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν πως έβγαλαν τέτοια απόφαση. Όλα τα άλλα που αναφέρουν είναι απλά αστείες δικαιολογίες, τις είπαν για να έχουν κάτι να λένε. Δεν είχαν σοβαρό λόγο για να αποφασίσουν ότι ο Ηρακλής πρέπει να πέσει”. 


Ανέφερε ακόμη ότι… “Υπήρχε πάντως και διοικητική ανυπαρξία στη ομάδα και φτάσαμε έως εδώ. Όταν έλεγε ο Ψωμιάδης ότι θα πέσει ο Ηρακλής γελούσαμε, αλλά τώρα καταλάβαμε όλοι τι εννοούσε. Προσπαθούν με ένα σωρό ενέργειες να ρίξουν τον Ηρακλή στα χαρτιά, γιατί δεν τους βγήκαν τα σχέδια και ψάχνουν συνεχώς άλλα. Αν ήταν να καθαρίσει το ποδόσφαιρο με τον υποβιβασμό του Ηρακλή, θα έλεγα “ναι”, αλλά τώρα το ποδόσφαιρο βρωμίζει περισσότερο. Φαίνεται ότι όπως σε πολλά άλλα στην ελληνική κοινωνία, οι “κουμπάροι” κάνουν κουμάντο. Ας αφήσουν αυτές τις αηδίες όμως και να προσέξουν γιατί είναι αδικία αυτό που κάνουν. Ο κόσμος δεν είναι ηλίθιος, ξέρει πολύ καλά γιατί βγήκε στους δρόμους και του αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό ενώ δείχνουν επίσης και μεγάλη αυτοσυγκράτηση, κάνουν ειρηνικές πορείες και δεν αντιδρούν σε προκλήσεις. Είμαι αισιόδοξος γιατί έχει συμπληρωθεί ότι κενό που υπήρχε στον φάκελο και ο Ηρακλής θα δικαιωθεί. Ας το τελειώσουν πάντως αυτοί οι κύριοι γρήγορα το θέμα αυτό, φτάνει πια, έχουμε αγανακτήσει”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top