«Πρώτα η νέα ΚΑΕ, μετά η παραμονή μου»

Ο προπονητής του μπασκετικού Ηρακλή σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103.3», αναφέρθηκε στα θέματα του συλλόγου, τόσο στο ΤΑΚ όσο και στην ΠΑΕ. …

Ηρακλής

Ο προπονητής του μπασκετικού Ηρακλή σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103.3», αναφέρθηκε στα θέματα του συλλόγου, τόσο στο ΤΑΚ όσο και στην ΠΑΕ. Αρχικά, υποστήριξε: «Δεν ξέρω αν θα είμαι του χρόνου στον Ηρακλή. Περιμένω να σχηματιστεί η νέα ΚΑΕ και μετά να δούμε αν ταιριάζουν οι φιλοσοφίες μας, αν υπάρχει ταύτιση απόψεων και να αποφασίσουμε. Δε θέλω ούτε εγώ αλλά ούτε και ο κόσμος της ομάδας, ο Ηρακλής να είναι «ασανσέρ». Ο κόσμος θέλει να επιστρέψει η ομάδα εκεί που είναι η θέση της, στην κορυφαία επτάδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο φίλαθλος του Ηρακλή θέλει να έχει διακρίσεις ο σύλλογος και να βγάζει συνεχώς νέα παιδιά που να εξελίσσονται σε παίκτες με προσωπικότητα. Στόχος της ομάδας πάντα δεν ήταν ούτε το πρωτάθλημα, ούτε το κύπελλο αλλά η παραγωγή παικτών. Αυτή ήταν πάντα η εικόνα του Ηρακλή».
Και συνέχισε: «Εγώ θέλω να μείνω. Έχω φτάσει τα 17 χρόνια παρουσίας σ’ αυτήν την ομάδα είτε ως παίκτης είτε ως προπονητής. Έχω περάσει λύπες και χαρές σ’ αυτήν την ομάδα, τη γνωρίζω πλέον πολύ καλά και πιστεύω ότι μπορώ να λειτουργήσω προς όφελός της και να τη βοηθήσω όσο μπορώ. Άλλο το συναίσθημα όμως και άλλο το επαγγελματικό κομμάτι. Πιστεύω όμως ότι ο Ηρακλής μπορεί να προχωρήσει καλά και εγώ καλύτερα».
Αναφορικά με την ΠΑΕ, και αν επηρεάζει και το μπασκετικό τμήμα, υποστήριξε: «Επηρεάζεται το μπάσκετ γιατί το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των αθλημάτων και αν δεν πηγαίνει καλά τραβάει και όλα τα άλλα προς το κάτω. Τώρα όλοι ζούμε για να βγει το ποδόσφαιρο του Ηρακλή από το αδιέξοδο και σίγουρα θα είναι καλύτερα και για τα άλλα αθλήματα».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top